Лизенциран за България

Оферта на Betfair Mobile:

Betfair mobile

+18 | T&C apply
$

Betfair Mobile

Чудите се какво предлага Betfair mobile?! Това е една уникална услуга, благоприятстваща залагането ви в един от най-популярните световни брандове. С навлизането на все повече технологии, мобилните залози придобиха неизмерим мащаб и изискаха от букмейкърите създаване на мобилни версии и апликации за телефони. Именно това предоставя и betfair, който си изгради имиджа на качествена и легитимна компания, оперираща в десетки държави.

Българските клиенти също могат да използват мобилно залагане в betfair и то чрез два метода. Първият е през мобилна версия, която  изисква наличие на интернет браузър, а вторият, посредством отделно приложение, налично за изтегляне. Всички те са преведени на роден език, което е и едно от условията на ДКХ за получаване на лиценз. Нека да ги разгледаме по-обстойно и да ви запознаем с всички особености и необходими операции за правилно залагане.

Приложение за Android

Може би не ви се струва удачно всеки път да изписвате betfair.com в търсачката и сте прави. Неудобно е, а и отнема ценно време. Затова ви предлагаме да използвате апликацията за Андроид, разработена специално за тази операционна система. Съвместима е с всички нейни версии, но за препоръчване е вашето устройство да разполага поне с 4.1 Jelly Bean.

Ще останете впечатлени от цялостната визия на програмата и от мултифункционалността й. На началната й страница са описани най-новите промоции, както и отделните инструменти за залагане, като Cash Out, Acca Edge и т.н. Като цяло, това е една обучителна страница за начинаещи в букмейкъра. При въвеждане на betfair.com/sport ще бъдете пренасочени до спортния отдел, където са разположени и всички активни маркети. Чрез отделни табове в менюто са обозначени спортовете. Може да избирате от над 20 дисциплини в мобилното приложение на betfair за android.

Как да инсталирам апликацията за Андроид?

Тази задача не е особено сложна. В сайта на betfair ще откриете линк за изтегляне. Трябва, обаче, предварително да сте задали настройки на мобилното си устройство за одобряване на апликации от неизвестни източници, т.е. програми, които не са качени в Google Play. След като изтеглите apk файла, ще се наложи да го инсталирате, чрез специална инсталационна програма, налична на всеки един смартфон. Ако всички стъпки бъдат изпълнени правилно, ще получите иконка на работния плот, даваща достъп до приложението.

 

Апликация за iOS

Притежателите на мобилни устройства от марката Apple също биват облагодетелствани от специално приложение. Betfair са разработили индивидуална апликация, която е достъпна единствено за iOS и покрива всички нейни изисквания. Добрата новина е, че тук може да не влизате в мобилната версия на сайта, а да потърсите приложението в AppStore. То е с положителен рейтинг, като неговата големина е 65 MB.

Позволени са регистрации, депозити, залагане както в спортния раздел, така и на борсата, тегления и други процедури, които биват достъпни и в десктоп версията.

Как да инсталираме Betfair mobile на iOS?

  1. Изтеглете apk файла от сайта на букмейкъра или посетете този линк в iTunes.
  2. Инсталирайте апликацията, като използвате инсталационната програма на своето Apple устройство.
  3. Проверете дали сте получили икона на работния плот.
  4. Влезте и започнете да залагате.

Структура и залози в мобилния Betfair

Не можем да твърдим, че има съществена разлика между настолния и мобилния Betfair. Те ни предоставят идентични възможности за залози, без да налагат каквито и да е ограничения. Отново фокусът пада върху футболните залози, които биват добре разграфени и всяко отделно първенство получава индивидуална страница, където се публикуват активните събития. В полезрението на букмейкъра попадат множество шампионати и турнири, включително родната Първа лига, Висшата лига, Лига 1, Бундеслигата и т.н. Пазарите за игра също се разделят по няколко признака, като основни, голове, ъгли и т.н. Спрямо личните си предпочитания, избирате съответния раздел, за да намерите много по-бързо желаната опция за игра. Такава е ситуацията и с останалите спортни дисциплини. Betfair следи отблизо над 20 спорта, включително и няколко по-непознати за родната общественост събития, като хокей на трева, крикет, водна топка и други. Любимият си спорт ще откриете в менюто, което е видимо на началната страница на спортния раздел.

Компанията се отличава още с ненадмината функционалност и множество инструменти, благоприятстващи залагането.

В това число попадат електронния фиш, който предоставя възможност за мигновен залог, Cash Out, който ограничава загубите ви, Acca Edge, подсигуряващ прави колонки и Price Rush, увеличаващ коефициенти.
Всяка една от споменатите услуги е достъпна и в мобилната версия на сайта, като може да я използвате по стандартния метод.

Впечатление в мобилната версия и приложенията правят още залозите на живо, които се публикуват в отделен раздел. Потребителите биват информирани за текущия резултат, а след отваряне на конкретното събитие, получават данни за статистическите показатели, както и възможност за следене, посредством 3D картина. Не всички срещи имат подобна опция, основно най-интересните двубои от тиража. Под livestreaming-а са разположени всички маркети, както и техните ставки. Може да избирате измежду десетки пазари, а ако залагате на футбол, то инструментът “едномачови комбинации” остава на разположение.

Разлика между мобилна версия и мобилно приложение

Съществена разлика между продуктите на betfair, откъм функции и екстри, няма. По-скоро различията са в технологична насока, т.е има някои позитиви и негативи за вашето устройство при използването им. Така, например, ако се доверите на мобилна версия, няма да се налага теглене и инсталация на програма, заемаща допълнително място на смартфона, но ще изразходвате повече мобилни данни, спрямо приложението. То е далеч по-олекотено, позволява бърз контрол и изразходва минимално количество интернет.

Изборът е във вашите ръце. Няма как да дадем съвет кое е правилно, тъй като това е изцяло лично предпочитание. Ние се спираме на мобилната апликация, тъй като ни позволява навременен контрол, а и спестява не малко количество MB всеки месец. Опитайте и двата варианта, за да се спрете на най-добрия сред тях.

Мобилен бонус

Сред многобройните бонуси от betfair не открихме оферта, насочена изцяло към ползвателите на мобилни устройства. Разбира се, другите промоции са на лице и ви очакват. Новите потребители могат да се сдобият с бонус в размер на 100 евро при откриване на сметка или да получат 20 безплатни евро за залози на “Спортна борса”. Ежеседмично се публикуват и нови предложения, които ви удостояват с несравнимо високи коефициенти за определени събития. Към момента английският букмейкър разполага с около десетина оферти, напълно достъпни през мобилната версия или приложенията. Те са свързани с презареждане, бонус средства при изпълнение на определени условия, допълнително възнаграждение за игра в прави колонки и т.н. Многобройни оферти, с които бързо ще забравите за отсъствието на индивидуален мобилен бонус в онлайн букмейкъра.

Мобилно разплащане в betfair

То не се уповава на отделни правила и условия. Изцяло покрива изискванията, които са поставени и при използването на сайта, посредством компютър. Може да депозирате и теглите средства, като използвате най-популярните разплащателни методи. От Betfair се доверяват на банкови преводи, банкови карти и онлайн портфейли. Внимавайте при използването на последните, тъй като не се класират за някои от началните промоции.

За да внесете средства, трябва да сте влезли в своя профил. След това ще откриете страницата “Депозит”, където се изисква въвеждане на желаната сума и нейното одобрение. След като сте избрали начина за плащане и сте изписали сумата в обозначеното поле, трябва да завършите транзакцията, като изберете бутона “Deposit”. При внасяне чрез онлайн портфейли се изисква информация за профила в дадената компания, като имейл адрес, докато използването на дебитни/ кредитни карти е обвързано с въвеждане на информация за картата, като код, CVV, дата на изтичане. Банковият трансфер отнема най-много време, обикновено между 2-5 работни дни, за да бъде одобрен.

Имайте търпение при теглене, тъй като се извършва предварителна обработка, която в определени случаи отнема до 48 часа.

Оценка на мобилния Betfair

Трудно бихме откроили негативи, с които да критикуваме мобилния вид на Betfair. Компанията се нарежда сред най-технологичните брандове в световен мащаб, благодарение на мобилната си версия и апликациите за отделните операционни системи. Залага се на стилен външен вид, приятен дизайн и висока функционалност. На разположение са десетки възможности за залози, като потребителите могат да избират от различни спортове и пазари.

Betfair Mobile е достъпен от българска територия и може да бъде изтеглен от официалния сайт на компанията. Създайте профил, депозирайте средства и се насладете на най-добрите спортни залози. Трябва да отчетем и наличието на спортна борса в приложенията, което допълнително подплатява положителното мнение за букмейкъра и неговата отзивчивост към клиентските изисквания.