Лизенциран за България

Оферта на Betfair:

Betfair бонус код

€200
Бонус€200 Проценти100% Превъртанияx5 Мин. Коеф.1.50 Мин. Депозит€10

Всички активни бонуси на Betfair

Тип БонусБонус ОфертаПромо код
Стартов бонус Начален бонус до максимум €200 ВЗЕМИ
Бонус Презареждане €10 на множествен залог (футбол) ВЗЕМИ
Бонус за Борса €20 за нова сметка в раздел Борса ВЗЕМИ
Баскетбол бонус €25 в раздел Борса ВЗЕМИ
Бонус при загубен първи залог в Борса €5 в кеш ВЗЕМИ
Бонус при първи залог „Срещу“ до €10 в раздел Борса ВЗЕМИ
Cash Out оферта 100% бонус за първо използване ВЗЕМИ
Залог за шампион 2 евро бонус при победи с 2 гола или повече разлика ВЗЕМИ
Златни голове €20 за познати голмайстори ВЗЕМИ
Едномачови комбинации до €25 всяка седмица за първия успешен залог ВЗЕМИ
Бонус за баскетбол €5 всяка седмица в Betfair Спорт ВЗЕМИ
Тенис Комбинации до €25 за комбинации ВЗЕМИ
ACCA EDGE промоция Връщане на залог ВЗЕМИ

Batfair Бонуси

Следващият ни пристан е в английския букмейкър betfair, за да ви запознаем с неговите нови бонуси. Тук своеобразно ще отделим повече място за началните предложения, тъй като биват актуализирани всяка седмица. Ще се спрем на промоциите за нови потребители, тези за най- редовните клиенти и ще научите, дали има бонуси без депозит. Очаква ви едно приятно четиво, което ще послужи за цялостна информираност и ще ви помогне в избора на най-добрите оферти.

Ще започнем с нещо обнадеждаващо, тук не се нуждаете от дълго превъртане на получения бонус или изпълнение на сложни условия и покриване на какви ли не правила. Всичко се случва за нула време, а и ви гарантираме, че ще останете доволни от всяко едно предложение. Нека да започваме!

 

Начален бонус за спорт

Изненадващо или не, първо ще разгледаме офертата, предизвикваща сериозен отзвук сред феновете на спортните залози. Осигуряваща бонус до 100 евро, промоцията получава редица позитивни мнения от онлайн залагащите. Далеч по-приятна и максимално опростена, тя ще ви помогне за един неописуемо лесен старт.

За да активирате офертата, трябва да въведете промо код ZBBF01 при регистрация.
Така бонусът ще остане отключен, докато не внесете сума в акаунта си. След това на база направените залози ще получавате бонуса си на отделни части. Всеки пети залог от 5 евро ще ви доставя 10 евро под формата на безплатни залози.
Максималният размер на бонуса е точно 100 евро.

 

Условия

 • Необходимо е да въведете бонус код ZBBF01 при откриването на сметка в сайта.
 • Може да използвате само една начална оферта в Бетфеър.
 • Не се допуска квалифициращ депозит, чрез онлайн портфейлите на Skrill и
 • Селекциите трябва да са с коефициент не по-малък от 1,50.
 • Нямате право на дублиране на пазари или други вид опити забързващи процеса на усвояване.
 • Не се допуска използване на опцията “Затвори залог” (Cash out).

 

Какво получавате от бонуса?

Участието в промоцията ви носи допълнителна сума всеки път щом сте изпълнили зададените условия. Ако сте фен на спортните залози и те са важна част от ежедневието ви, то офертата ще ви донесе бонуси, които може да използвате в по-нататъшния си престой в сайта.

Да речем, че сте депозирали сума и сте извършили 5 залога, като на всеки един от тях сте поставили минимум 5 евро, то при реализирането на последния ще се сдобиете с бонус от 10 евро. И така всеки следващ път, докато не достигнете горната граница на бонуса. Позволени са залози на различни спортове, като не зависите от крайния им резултат.

 

Нова оферта за спорт

След като горната промоция придоби огромна популярност, Betfair представиха още едно сходно предложение. Този път говорим за бонус в двоен размер, т.е може да получите до 200 евро, ако изпълнявате зададените правила и условия. Ако искате да активирате конкретно този бонус, трябва да въведете промо код ZBAF02 при извършването на “регистрация”.

Тук безплатните залози се получават за всеки 5-и залог от по 10 евро, като размерът на всяка партида е 20 евро. За да получите максимума от бонуса, ще се наложи да осъществите 50 залога, таксувани със споменатата минимална сума.
Относно останалите условия, те са идентични с другата начална оферта.

 

Защо да изберем някоя от тези две промоции?

Получавате безплатни залози, които ще ви послужат за натрупването на ценен опит. Той е задължителен, ако искате да се превърнете в майстор на спортните залози и да реализирате високи печалби. Ще се сблъскате отблизо с предложенията на букмейкъра, ще усетите цялостната обстановка, а и ще се запознаете с разнообразните пазари, функционалности и спортове. Betfair е огромна платформа, която следи ежедневно хиляди спортни събития, така че неусетно ще превъртите изисканите залози и ще се сдобиете с максималния размер на бонуса. Говорим за промоция, която има далеч по-лесни правила, спрямо началните оферти на други световни брандове. Ето, например, и bet365, и Winbet изискват неколкократно превъртане и то на малко по-високи коефициенти, докато тук може да се спрете на напълно резонни пазари, било то с 1,20 или 1,30 коефициент. Ще съумеете за нула време да усвоите бонуса и да го прехвърлите в изтегляемата сметка.

 

Какво ни предлага Betfair “Спорт?

Толкова години Бетфеър държи водещите позиции в световните класации за най-популярна и просперираща компания. Букмейкърът е достъпен в десетки държави по цял свят, а част от тях могат да му се насладят свободно, благодарение на издадените лицензи. Положителната новина е, че България е една от тези страни и родните потребители могат съвсем легитимно да залагат на стотици спортни събития.

Английският онлайн букмейкър следи изкъсо над 30 спорта, като сред тях откриваме футбол, волейбол, хокей, тенис, хандбал, бокс, крикет и т.н. Разбира се, в основата са футболните залози, които идват от десетки шампионати и турнири. Биват следени както водещите първенства, като Висшата лига, Бундеслигата, Серия А, Примера, така и по-непознати състезания, включително и родната Първа лига. Мачовете от българските терени намират своето място в тиражите на компанията, като получават най-различни вариации за залози.

Освен с изобилието си от възможности, Betfair се слави и с популярни приложения, улесняващи залагането. Именно английският бранд първи наложи Cash out-а, който стана неизменна част от всеки един сайт за спортни залагания. Отскоро букмейкърът може да се похвали и с още няколко алтернативни подхода, които несъмнено благоприятстват залагането и го правят далеч по-печелившо. Сред наличните инструменти са Price Rush, който увеличава коефициентите на някои събития, Acca Edge, подсигуряващ множествени залози и “едномачова комбинация”, която предоставя достъп до създаване на права колонка със залози от само един футболен сблъсък.

 

Бонус за залог от 20 евро

Смелите играчи, които поставят малко по-високи залози, могат да се възползват от оферта, осигуряваща бонус от 20 евро, при залог от същата сума. Промоцията е индивидуална и насочена единствено към новите потребители в платформата. За да я активирате и вие, ще се наложи да попълните промоционален код ZSKACC при откриването на профил в Betfair. Веднага след първия ви залог с тази сума, отговарящ на критериите, ще се сдобиете с безплатни залози.

За превъртането на бонуса се зачитат единствено сингъл залози, чийто коефициент е минимум 1,60. Залогът може да е осъществен на спорт по ваш избор, но задължително в раздел “Спорт”, а не на борсата. Усвояването на бонуса се основава на трикратно разиграване на получената сума. Така при получаване на 20 евро, ще се наложи да реализирате залози на стойност 60 евро, за да превърнете средствата в изтегляеми.

 

Бонус от 20 евро за Спортна борса

Привържениците на спортната борса също имат поводи за радост. От Betfair са се погрижили и за тяхното приспособяване към платформата, като ги удостояват с оферта от 20 евро. Без попълване на промо кодове или активиране, ще получите този бонус, а ето повече за него и изисканите условия.

 

 

Условия

 • Не трябва да сте участвали в предишни залози на “Спортна борса”.
 • Депозити, които са осъществени, посредством Skrill или Neteller, не се класират за промоцията.
 • Разполагате със 7-дневен срок, в който да реализирате първия си залог на борсата с минимална стойност от 20 евро.
 • Ако сте направили залог, по-нисък от изискания, няма да бъдете включени към промоцията.

 

Защо да се насоча към този бонус?

Спортната борса е със строго индивидуален дизайн и структура, който няма нищо общо с този на обикновения спортен раздел. Тук говорим за съвсем различен метод на залагане, който изисква нужното време за приспособяване и адаптиране. Ще ви отнеме не малко време това, така че се нуждаете и от начален капитал, който да спомогне за първите няколко залога. А какво по-хубаво, ако те са безплатни. Офертата сериозно облагодетелства новите потребители на борсата, тъй като предоставените 20 евро могат да се превърнат в далеч по-крупна сума, а и получавате свобода на действие. Може да избирате от най-различни ставки, първенства и събития, без да се съобразявате с норми и изисквания. В ръководството ще обърнем специално внимание на Betfair Exchange, ще ви запознаем с всички налични функции, начини на залагане и трейдване. Само ще загатнем, че имате по две опции на всеки пазар – “За” и “Срещу”, които допълнително улесняват цялата картинка.

 

Нов бонус за едномачови комбинации

Новият инструмент в Betfair, позволяващ комбиниране на повече опции от едно събитие вече разполага и с индивидуален бонус, стимулиращ големите познавачи. Благодарение на него, участвате всяка седмица за допълнителни 25 евро към акаунта, ако имате печеливша селекция с минимум 5,00 коефициент. Тук не се налага попълване на промо кодове, а системата сама ще извърши изплащане на бонус, ако бъдат изпълнени описаните правила.

 

Правила на бонуса

 • Клиентът трябва да е осъществил печеливш залог на едномачова комбинация с минимална ставка 5,00.
 • Участва в бонус до 25 лв., който се изчислява, спрямо сумата, спечелена от него.
 • Бонусът се изплаща по бонус сметката на потребителя всеки понеделник в 14:00 часа.
 • Залози, затворени с Cash out, не се причисляват към бонуса.
 • Потребителят разполага със срок от 48 часа, в които трябва да заложи цялата стойност на получените безплатни залози или в противен случай те ще бъдат деактивирани.
 • Спечеленото от заложения бонус става достъпно за изтегляне, без да е нужно допълнително превъртане.

 

Едномачови комбинации

Тази услуга се появи съвсем скоро в платформата на Betfair. Подобно на “Създай залог” на bet365, може да съставяте индивидуални талони, включващи няколко пазара към едно събитие. За момента едномачови комбинации са налични единствено за футболни залози, но няма да е изненада, ако букмейкърът ги адаптира успешно и към останалите си продукти, най-вече целта е припокриване и на залозите на тенис.

Не всички пазари са достъпни тук, но отново получавате един обширен избор, съставен от основни опции за игра. Така, например, може да комбинирате краен изход, голове, хендикапи, развитие на първото полувреме и т.н. Инструментът е подходящ, особено, когато сте убедени в развитието на даден двубой и търсите всевъзможни начини за покачване на крайния коефициент на фиша.

 

10 евро бонус при заложени 25

Представяме ви още едно ежеседмично предложение, което феновете на футболните залози могат да използват свободно, без да се налага попълване на промо кодове или активиране на оферти от менюто. Тук е важно да изпълнявате зададените условия и системата на betfair сама ще бъде известена, ако това се случи. Важно е да натрупате залози на стойност от 25 евро за седмицата, които са поставени на акумулатори с минимум 4 събития. Всяка една селекция трябва да е придружена с минимален коефициент от 1,50. Няма значение дали залозите са поставени наведнъж, или на отделни талони.

Участвате за промоция от 10 допълнителни евро, които ще получите идния понеделник. Те няма нужда да бъдат разигравани, но трябва да се използват в 7-дневен срок след отпускането им. Залози на прави колонки, към които са използвани Cash out, Acca Edge или са извършени с безплатни залози, няма да се причисляват към участието в бонуса.

 

Бонус от 5 Евро за баскетбол

Привържениците на баскетбола ще останат удовлетворени от тази промоция. Рядкост са оферти, насочени към друг вид спортове, освен футбола, но от Betfair са решили да го заложат в програмата си. Не става дума за еднократна оферта, а за ежеседмичен бонус, ако сте изпълнили необходимите правила.

За да участвате за бонуса, е наложително да реализирате залози от по минимум 5 евро в двата почивни дни (събота и неделя). Няма значение на кои баскетболни мачове са поставени. Важно е всяка една селекция да е с минимум 1,80 коефициент. Ако използвате прави колонки, не трябва да се съдържат друг вид залози в акумулатора. Към бонуса ще бъдат причислени единствено талони, включващи изцяло баскетболни залози.

При перфектно изпълнени условия, бонусът ще бъде калкулиран в 14:00 часа в понеделник. Получената сума също трябва да се усвои на баскетболен двубой, като нетната печалба остава за вас. Имате срок от 5 дни, в които трябва да усвоите бонуса.

5 евро обратно при неуспешен залог

Тепърва навлизате в Спортната борса и все още не демонстрирате максимална успеваемост?! Спокойно, betfair се е погрижил и за това. Ако първият ви залог в платформата бъде неуспешен, ще си получите средствата обратно. Участват единствено клиенти, които са нямали друг акаунт в betfair exchange и са осъществили първи залог с минимум 5 евро. При негово неуспешно развитие, ще бъдат възстановени до 5 евро, като бонусът се изплаща до 1 денонощие. Срокът за неговото изиграване е 7-дневен.

Ако първият залог на Спортната борса е печеливш, то потребителят не се класира за получаване на офертата.
Betfair няма да зачита залози, които са били затворени с Cash Out. При последващи промени в условията на офертата, ще бъдете уведомени на съответната страница в сайта на букмейкъра.

 

Безрисков залог от 10 евро на Спортна борса

Отново говорим за първи залог на спортната борса и то при положение, че е загубен. Класирането за офертата се извършва на лесен принцип – реализирате залог на пазар “Срещу”, чиято стойност е минимум 10 евро и ако той претърпи провал, ще получите обратно до 10 евро към своята сметка. Интересното е, че тази промоция остава неактивна в много страни, но за огромна радост българските потребители могат да се възползват свободно от нея. Тя е еднократна, а изисканият залог трябва да се постави в срок от 7 дни след присъединяването към Betfair Exchange.

Квалифициращият залог е наложително да се постави на селекция, чиято ставка е поне 2,00. Също така офертата е насочена единствено към клиенти, които имат поне една транзакция към акаунта, чрез банкова карта. Получената сума не трябва да се превърта, а да се заложи еднократно на борсата.

 

 

 

Залог за шампиони

Имате фаворити за спечелване на трофея във Висшата лига или Примера, то в такъв случай може да се възползвате от уникалната оферта на Betfair, наречена “Заложи на шампиона”. Ако сте поставили залог от 25 евро за победител в съответното пъвенство, всеки път, когато вашият фаворит спечели двубой от шампионата с минимум 2 гола разлика, ще получавате по 2 евро към акаунта си. Представете си колко лесно ще натрупате положителен баланс, чрез тази промоция. Барса и Реал печелят изразително редица мачове от първенството, така че неусетно ще възвърнете заложената сума на дългосрочното събитие.

 

Golden Goals

Ето ви и една игра, която не изисква нито депозит, нито залог в сайта на Betfair. Изцяло безплатна и максимално атрактивна, надпреварата, наречена Golden Goals, ще ви зашемети с несравнимо високите суми, за които се състезавате. Всеки уикенд най-големите познавачи на европейския футбол се впускат в прогнозиране на точни резултати, които може да ги отведат до огромната печалба от 200,000 евро. Разбира се, това в случай, че познаете абсолютно всички мачове и техните развои.

Ако в съответния кръг няма познал всички резултати, биват раздавани утешителни награди. Първият за седмицата получава 500 евро, а ако са двама или повече, си разделят печалбата. Намиращите се в топ 10 за кръга получават по 10 евро безплатни залози, които могат да използват в спортния отдел на Бетфеър.

Създадена е и надпревара за целия сезон, чийто победител се облагодетелства с награден фонд от 2000 евро. Безплатен метод, чрез който може да се сдобиете с несравнимо добри бонуси.

 

Мобилен бонус

Betfair не предлага мобилен бонус, поне за момента. Както знаем, букмейкърът разполага с два типа услуги за смартфони и таблети – мобилен уеб сайт и мобилна апликация. Без значение дали ги използвате, или не, няма да получите допълнителен бонус към акаунта. Важно е да уточним, че останалите оферти, описани по-горе, са изцяло достъпни, посредством мобилната версия и приложението. Те имат идентични функционалности, като десктоп версията и може свободно да се регистрирате, залагате и извършвате плащания. Спортната борса също е налична за мобилни устройства.

 

Най-често срещани въпроси

Betfair почти всяка седмица оферира потребителите си с различни начални промоции, насочени към определени събития. Ще срещнете завишени ставки и то в огромни размери. Често Барселона, Реал и ПСЖ получават несравнимо високи коефициенти, от рода на 30,00 срещу напълно преодолими съперници. BGBets ще ви информира при поява на последващи предложения.

Конкретно в Betfair – НЕ! Напълно осъществими са условията, без да се налага неколкократно разиграване. Основно началните бонуси имат подобен тип правила, докато другите изискват еднократно изиграване на получената сума.

Абсолютно. Betfair налага ограничения за начални бонуси на клиенти, използвали онлайн портфейлите Skrill и Neteller. В описанието на всяка една промоция сме споменали, ако е недостъпна, посредством тези разплащателни методи.

При предстоящ голям форум, без значение футболен или боксов, Betfair може да ви предложи няколко допълнителни оферти. Част от тях са без депозит, докато други ви удостояват със завишени коефициенти.

Не, за да ги получите в изтегляемия баланс, трябва да ги изиграете, като в някои случаи единствено спечелената сума се кредитира в акаунта.

Това зависи от правилата на промоцията. В някои случаи допълнително е оповестено, че се изисква разиграване на единичен залог, докато в други, където не е описано, може да използвате и прави колонки.

Нашата оценка

Betfair е изграден на страхотен принцип. Екипът се стреми да задоволи всички претенции и вкусове, като са създадени различни промоции, за да може потребителите сами да избират към коя да се насочат. Ето, активни са оферти както за най-популярния спорт – футбол, така и за баскетбол, появяват се предложения за тенис и т.н. Освен това, са налични и предложения за спортната борса, която има не малка аудитория. Очакват ви безплатни игри, страхотни коефициенти и много възможности за залози. Изберете правилния бонус, който ще ви бъде от съществена полза и се включете в надпреварата за високи печалби.