Лизенциран за България

Оферта на Bet365 Mobile:

Bet365 Mobile

+18 | T&C apply
$

Bet365 Mobile

Живеем във времена, в които технологиите заемат съществена част от бита на хората. Драстично се увеличава броят на потребителите, използващи мобилни устройства и извършващи куп операции, посредством своя смартфон или таблет. Това доведе до покачване на търсенето, а и преобърна представите на букмейкърските компании за маркетинг. Наличието на мобилна версия или апликация не е бонус екстра, а наложителна услуга, която трябва да съдържа всеки един сайт за онлайн залози.

Предстои да разгледаме bet365 mobile – един от учредителите на мобилното залагане. Множество възможности, предоставени по най-добрия начин, ще ви споходят в приложенията на английския букмейкър. Гаранция за успех и несравнимо добро изживяване са заложени, като основна цел на апликациите. Тепърва зараждащи се технологични открития биват добавени, с цел покачване броя на услугите и конкурентоспособност с останалите брандове. Нека да разгледаме по-обстойно мобилната версия и да отличим плюсовете и минусите й.

Приложение за Андроид

Андроидът остава най-популярната операционна система, която се използва от все повече марки телефони. Samsung, Nokia, Lenovo са само част от нашумелите смартфони, разчитащи активно на тази ОС. Множество са и таблетите, изключваме iPad, които функционират на същата система. Тя е лесна за боравене, предоставя множество екстри на потребителите и им гарантира лесен достъп до мобилните приложения.

Тъй като Google Play има строга политика за предлагане на gambling апликации, ще се наложи да изтеглите приложението за Android, посредством официалния сайт на bet365. Влезте през своя телефон, откъдето ще бъдете пренасочени към мобилната версия на сайта. Там ще бъдете известени за наличието на подобно приложение, което спестява време, нерви, а и изразходва далеч по-малко мобилни данни.

Трябва да позволите достъпа на апликации, които не са изтеглени от Google Play. Android системите имат подобна защита, предпазваща потребителите от вирусни файлове. Тук, обаче, рискове не се крият, тъй като това ще урони имиджа на bet365 и мигновено ще завалят куп негативи. След като изтеглите setup файла, ще се наложи да го инсталирате, чрез инсталационна програма, налична на всеки един смартфон. Процесът отнема броени секунди, след което ще получите пряк път до приложението.

Трябва да отчетем присъствието на всички функционалности, които са активни и в десктоп версията. Реално не губите нищо от използването на мобилно приложение за Android, дори получавате по-голяма свобода на действие, тъй като е достъпно от различни точки на света и изисква единствено наличие на интернет връзка.

Апликация за iOS

Казват, че използващите iOS били по-платежоспособни. Дали е така, или не, няма как да твърдим, но определено все повече клиенти се насочват към тази операционна система, разработена от Apple за техните устройства, включваме както iPhone, така и iPad. Разбира се, голям бранд, като bet365, е задължен в предлагането на услуга и за тази част от потребителите си, използващи iOS все по-активно.

Изтеглянето и инсталирането се случва по-сходен принцип, като трябва да отчетем наличието на bet365 mobile в app store. За разлика от Андроид, тук няма ограничение в предоставянето на приложения за залагане. Може да го изтеглите или от Store-то, или да използвате линка, достъпен в сайта на компанията. Инсталирате програмата и се наслаждавате на качество, съпътствано от куп предложения за залози и нестандартни услуги. Вярваме, че привържениците на Apple и bet365 ще останат доволни от функционирането на това приложение.

Мобилна версия

Въпреки актуализирането на отделни апликации за операционните системи, най-използвана си остава мобилната версия. Тя не изисква нито теглене, нито инсталиране. Зареждате си я директно през  браузъра и може да залагате без губене на излишно време. Дизайнът й много наподобява този, използван и при десктоп версията. Достъпни остават всички раздели на сайта, като се осигурява надеждна връзка и се цени качеството на предложената услуга.

Индекс страницата съдържа информация за най-популярните спортни събития през деня, както и за текущите лайв залози. Както по-традиция, набляга се сериозно на футбола, като биват откроени двубоите от водещите европейски първенства, а чрез страничното меню, именувано A-Z, ще получите достъп до другите дисциплини и активните залози. Към момента бет365 следи ежеминутно случващото се в над 30 спорта, като обръща внимание на всички срещи, независимо от тяхната важност и място на провеждане.

Има отделен бутон, отвеждащ потребителите до секция “На живо”. Там се публикуват актуалните събития, провеждащи се към настоящия момент, придружени от коефициенти за отделните пазари. В раздел “Оферти” пък ще откриете текущите промоции както за новите, така и за вече регистрираните клиенти. Едно огромно разнообразие, което ще ви накара да се почувствате специални. Създали сме отделен раздел в bgbets, информиращ за настоящите бонуси в bet365.

Разбира се, достъпни остават и най-важните функционалности, които съпътстват престоя ви в една онлайн платформа. Визираме логин, регистрация и депозит. Първите две процедури се осъществяват, благодарение на линковете, разположени в горната дясна част на мобилната версия. Влизате по стандартен начин, като може да използвате профила си, независимо дали е създаден през десктоп приложението, или чрез мобилната версия. Добрата новина е, че регистрацията е достъпна и тук. Необходими са същите полета за попълване, като отново ще акцентираме върху правилата и условията. Описани са и в мобилната версия, така че ги прочетете, преди да създадете акаунт.

Бързината на версията за смартфони и таблети е уникална. Висок page speed, позволяващ навременен контрол над залозите и скоростна обработка на избраните селекции са само част от функционалностите, отличаващи bet365 от много други онлайн букмейкъри. Интерфейсът е приятен, като е използван responsive дизайн, нагаждащ се към всички мобилни телефони, независимо от, резолюцията, операционната система и размера им. Това благоприятства залагането, като внася допълнителен комфорт на потребителите.

Мобилни залози

Вече споменахме, че залагането през мобилната версия е напълно идентично. Остават на разположение всички спортове, както и опциите за игра към тях. Може да изпробвате своите умения на популярните футболни залози, които предоставят несравнимо усещане, а и доставят куп възможности всеки ден. Пазарите са непокътнати, като може да избирате опции от отделните раздели – основни, за полувреме, голове, корнери и т.н. Абсолютно сходна структура, която не променя по никакъв начин използването на bet365 mobile.

При останалите спортове ситуацията е същата. Няма различия, отново имате възможност за залагане както преди началото на събитията, така и след първия съдийски сигнал. Достъпни са множеството инструменти за залози, като Cash Out и “Създай залог”, които опростяват залагането и го правят практично за начинаещите в тази област. След маркиране на определена селекция се появява и т.нар. електронен фиш. Той ви информира за избрания пазар, събитието и текущия му коефициент. При евентуална промяна ще се наложи да одобрите новата ставка, преди да натиснете бутона “Заложи”. Ако сте прочели обстойното ни ревю за букмейкъра, вероятно ще сте далеч по-запознати с функциите му.

Разлика между приложение и мобилна версия

Често задаван въпрос, който вълнува мнозина онлайн залагащи. Още тук ще ви споменем, че разлика има и тя не е толкова минимална. На първо място отличаваме нуждата от изтегляне на апликациите, както и тяхната инсталация. Вероятно това ви се струва, като минус, но от друга страна получавате удобство и не се нуждаете от скъп мобилен план, доставящ ви десетки GB мобилни данни. Тук те се изразходват много по-бавно, тъй като използвате вече инсталирана апликация.

При мобилната версия няма подобни процедури, като инсталация и теглене, но се нуждаете от браузър, който да ви пренасочи към mobile.bet365.com. Изразходеният интернет е в по-големи количества, ако използвате мобилната версия, така че се получава равновесие между положителните и негативните страни на двете мобилни опции. Нашият съвет е да се доверите на апликацията, тъй като е достъпна от работния плот, връзката е по-надеждна и ви известява при промени в резултата на “любимите” срещи.

Bet365 криптира строго вашите данни, така че не бива да имате притеснения при използването на Wi-Fi връзка. Акаунтът ви остава напълно защитен и не се допуска пробив в системата.

Наличие на мобилен бонус

В действителност някога имаше подобна промоция, насочена към клиентите, използващи мобилни устройства. Тя им доставяше бонус при първия направен залог през мобилната версия. С времето офертата стана неактивна, но все пак може да се възползвате от останалите предложения в раздел “Промоции”. Текущи са предложения за новите потребители, удостояващи ги с кредити за залози в размер на 100% към първоначалната транзакция, а активните и лоялни клиенти биват споходени от неустоими оферти, които увеличават коефициенти, връщат залози или ги включват към ВИП клубове.

Покер приложение

Световният покер бе преобразен след появата на ново приложение, разработено от bet365. Програмистите на английския букмейкър са се постарали да въведат нещо ново, иновативно, което да остави траен отпечатък върху историята на хазартната индустрия. Bet365 покер е самостоятелна апликация, която може да изтеглите от официалния сайт. Тя предоставя директна връзка до лобито, където се намират всички маси и турнири. Може да използвате същия логин, като е нужно единствено да се идентифицирате, чрез избиране на уникален псевдоним. Също така са позволени паричните трансфери от сметките ви в раздел Спорт и раздел bet365 kазино. Те се преобразуват в евро, спрямо номинала им. Първата транзакция е споходена от 365€ бонус, както и безплатни тикети за турнири. Клиентите могат свободно да залагат както през десктоп приложението, така и през мобилното си устройство, независимо къде се намират. Отново напомняме, че тази апликация е напълно отделена от спортните залози, с цел по-лесно и достъпно залагане.

Заключителни думи

Конкуренцията изисква нововъведения, разнообразие и чести ъпдейти. Именно към това се стреми екипът на сайта за залози bet365, който работи неуморно, за да задоволи претенциите на всички свои юзъри. Голямата крачка към успеха бе направена след пускането на мобилна версия, която внесе коренна промяна и акцентира върху нуждата от по-голяма достъпност. По този начин клиентите имат неограничено действие и могат по всяко време да използват любимите си услуги. Освен това, в борбата за надмощие на пазара спомогна и разработването на отделни апликации за различните операционни системи. Огромен микс от възможности, който ще всее позитивизъм и ще подобри неимоверно качеството на вашите залози.