Спортигнбет е сред най-реномираните сайтове за онлайн спортни залози и хазартна дейност. Компанията стартира през 1997-а година, а в днешно време има милиони потребители и се слави като един от най-надеждните букмейкъри в интернет пространството. Непрекъснато в Спортингбет се извършват подобрения, добавят се нови бонуси и оферти, което го прави толкова предпочитан от хората както по целия свят, така и в България.

Sportingbet предлага разнообразие от спортни залози като в допълнение към тях има и опцията Cash Out или казано на български Затвори залог. Тя ви позволява да контролирате залозите си и да избегнете загуби като същевременно подсигурявате печалбата си по-рано от края на залозите ви. Така ако един мач само ви издъни, което предполагам често се случва, ще можете да затворите залога си и да приберете някаква печалба преди да чакате неговия краен изход.

Как мога да използвам Cash Out?

Първо, трябва да имате регистриран акаунт в Спортингбет и да направите спортни залози с реални пари. След това в дясно на екрана където са вашите залози ще намерите направените от вас фишове – тези, които все още не са уредени. Най-долу на фиша ви ще видите зелен бутон с надпис „Кеш-аут за“ и сумата, която ви се предлага от букмейкъра за затаваряне на залога. Ако искате да изтеглите възможната печалба и се страхувате, че залогът ви няма да излезе, просто натиснете бутончето и до няколко секунди парите ще са на разположение за нови залози.

Има ли ограничение на спортовете и залозите, които са налични за Cash-out в Спортингбет?

Кеш аут функцията е налична за неуредени залози на дадени пазари. Залозите, на които може да използвате кеш аут, са показани в секция “Моите залози” в заложния фиш. По принцип на най-популярните спортове като футбол, тенис, баскетбол, хандбал, хокей на лед, ръгби, бейзбол и т.н. може да използвате тази опция. Понякога може функцията да не е налична, но това е защото има промяна в коефициентите на някой от мачовете в фиша ви или пък има опасно положение и пазарите са блокирани. След като всичко се изясни в срещата отново ще имате на разположение сума за кеш аут, разбира се освен ако шансовете ви за печалба на фиша не са минимални.

 

Предимствата на функцията Кеш аут в Спортингбет:

Предлага се за единични и множествени залози

Не е необходимо да чакате края на всички срещи

Имате избор, когато решавате дали да затворите залога или не

Сумата, която букмейкърът ви изплати при кеш-аут, е налична веднага по сметката ви

Фунцкията се предлага за заложи на живо

Освен Кеш-аут опцията, която е страхотна и е от най-новите въведения на Спортингбет, в този букмейкър ще откриете още много невероятни бонуси и промоции. За всички големи турнири или мачове букмейкърът предлага оферти, които никъде другаде няма да намерите. Ако все още се колебаете и търсите подходящ букмейкър за вас, който да предлага широка гама спортни залози, онлайн залози, казино, покер, големи бонуси и щедри оферти, то Sportingbetе правилното място за вас.