В нашето съвремие мобилните устройства стават все по-използваеми от обществото и без тях не излизаме от вкъщи. Много хора ползват своите мобилни телефони за работа и далеч по-сериозни неща, но всъщност с тях може и да се забавляват в сайтовете за спортни залози. С развиването на новите технологии онлайн букмейкърите разработиха мобилни версии на своите сайтове, за да може да увеличат своите потребители и да придърпат нови клиенти. В забързаното ни ежедневие не винаги можем да сме си вкъщи и да изберем мачове за залагане, така че това вече може да стане и от мобилното устройство, стига само да сте си пуснали интернет или да се свържете към безжична мрежа.

Играйте в Sportingbet с мобилния си телефон – всичко, което трябва да направите  е да заредите адрес  mobile.sportingbet.com. Тук ще намерите широка гама от спортни и пазари, както на компютъра. По този начин, вие получавате една чудесна възможност, независимо от това къде се намирате и какво устройство използвате, да прогнозирате спортни събития. Спортингбет работи с Android и  IOS операционни системи, така че ще бъдете в състояние да получите пълната гама от техните услуги по всяко време и навсякъде.

Sportingbet приложение

Sportingbet разполага и с отделно приложение за мобилни устройства. Освен че те предлагат мобилен сайт, където всичките им услуги са на разположение, вие може и да изтеглите отделен софтуер, който ви позволява много бързо да получите достъп до мобилната версия.

Интерфейс

Интерфейсът на мобилната версия е много опростен и по дизайн и възможности малко отстъпва на някой от водещите букмейкъри. Подобно на пълния сайт, най-горе на екрана е логото на Спортингбет, а под него са бутонте за Вход и Откриване на нова сметка. Когато заредите сайта най-напред ще виждате залозите на живо – събитията, които вече се провеждат в момента.

Видове спорт

Най-долу на екрана може ад преминете към видовете спорт в мобилната версия на Спортингбет. Когато цъкнете на „Спорт“, най-отгоре на екрана ще ви се покажат по-популярните спортове като футбол, тенис, баскетбол и волейбол, а под тях са подредени по азбучен ред всички предлагани видове спорт от компанията.

Всички спортни събития и залози към тях са достъпни за вас в мобилната версия. Това означава, че няма да пропуснете нито един двубой и пазар към него, който  е наличен и в пълния сайт. Когато заредите желания от вас спорт отново най-напред ще видите мачовете на живо, а по-долу са показани всички първенства и турнири. На футболните срещи ще видите само основните залози за краен изход на екрана. За да се доберете до пълния набор от пазари, цъкнете върху желания от вас мач. Така за мачовете от Висшата лига например може да залагате на всички опции като голове хендикап, над/под голоев, първо полувреме/краен резултат, точен резултат, минута на първи гол и т.н.

Поддръжка

 В най-долната част на мобилната версия ще намерите бутон „Свържете се с нас“. Ако искате помощ от екипа на букмейкъра, трябва да го натиснете. След това ще видите директна препратка към телефонно обаждане, както и имейл за контакт. Това са начините да се свържете с поддръжката на Спортингбет от мобилната версия. Ако имате проблем не се чудете и попитайте екипът на сайта, който е съставен само от професионалисти и ще разреши трудностите ви.

Бонуси от мобилния телефон

Чрез мобилното си устройство може да използвате всички бонуси, които биват предлагани и в цялата версия. Потребителите на Спортингбет може да се насладят на промоциите на Спортингбет по всяко едно време. При нова регистрация може да получите начален бонус до 100 лева, а когато поставяте залог имате възможност да ползвате Бонус Акумулатор. За останалите актуални промоции може да се информирате от сайта на домашния си комютър в нашето осново ревю на сайта спортингбет

Кеш-аут също е наличен за мобилните устройства, така че няма да пропуснете да изгодната възможност да затворите вашия залог, ако той е на печалба.

Методи за плащане

И тук няма за какво да се притеснявате. Ако вече сте депозирали от версията за насстолен компютър, значи знаете с какви разплащателни методи работи букмейкъра, защото всички те са достъпни и от вашия смартфон.

За новите клиенти все пак ще поясним как може да депозирате:

Чрез Moneybookers, WebMoney, VISA банкова карта или Master Card банкова карта

Същите методи за плащане се ползват и при теглене като минималната изтегляема сума е 10 долара или евро.

Обобщение

Ясно ви е, че може да боравите по всяко едно време в мобилната версия на Спортингбет, а проблеми със сърфирането в нея няма да срещнете. Приложенията за Андроид и iOS са много добри, доставят комфорт на потребителя и му позволяват да залага на живо, преди мач, да играе казино, покер и виртуални спортове по всяко време на денонощието. Бонусите също са достъпни за Вас, а начините за депозит и теглене са разнообразни, така че е изключително удобно да играете от мобилното си устройство в Спортингбет.