planet_win_365
PlanetWin365 линк
Работещ линк за залагане в букмейкъра PlanetWin365. Достъпа до всички по известни сайтове за онлайн залози сред които и planetwin365 беше ограничен от комисята по хазарта в България. От букмейкъра planetwin365 веднага отреагираха и пуснаха работещ линк за достъп до сайта им. При наличието на милиони домейни в интернет мрежата това е невъзможно защото от planetwin365 веднага пускат нов алтернативен линк за да може техните клиенти да могат да влизат в сайта им. Клиентите на букмейкъра няма от какво да се притесняват дори комисята да ограничи работещ линк от укмейкъра ведна пускат нов актуален линк.

 

ЗА PlanetWin365

Planetwin365 е букмейкъра с най-добрите коефициенти и бонуси върху залога сред всички негови конкуренти за онлайн залози в световната мрежа. Той е основан в Австрия през 2009 година. Букмейкъра има над 1 000 000 активни клиенти и се развива малниеностно благодарение на драстично оп големите коефициенти и бонуси които предлага от другите букмейкъри.

 

СПОРТНИ ЗАЛОЗИ

В Planetwin365 може да правите залози на всички по известни и популярни видове спорт и спортни мероприятия. Залагайте на футбол, ръгби, волейбол, баскетбол, тенис, формула1, голф, крикет и още много други. Освен залог преди даденото спортно събитие може да правите залози и на живо за даденото спортно събитие. Бкмейкъра предлага над 200 опции, 1х2, двата отбора да отбележат гол, първо полувреме-краен резултат, голмайстор, хендикап, под-над, брой картони, корнери, дузпи и много други специфични опции за залог който само planetwin365 предоставя.