francescototti-cropped_3fyjn578t3zp1tncok3d0q1jq

Тоти изяви желание за треньорска кариера

08.10.2016
bet365 affiliates

Легендата на Рома Франческо Тоти е отворен към идеята да стане треньор на Рома, след като окачи бутонките на стената, но въпреки това той призна, че характерът му може да му попречи да предприеме такава стъпка в кариерата си.

Договорът на 40-годишният играч като футболист на Рома изтича в края на този сезон и е много вероятно след това да прекрати кариерата си на терена.

“Принцът на Рим” все още не е взел окончателното решение за бъдещето си, но вече се наслаждава на перспективата да стане треньор на Рома в някакъв етап.

Не знам какво ще ми предложи бъдещето, но знам, че ще бъде нещо интересно”, заяви играчът пред Кориере дело Спорт.

“Част от мен иска да стана треньор. Но все още не мисля много за това, защото знам, че няма да е лесно да ръководя много хора с моя характер.”

“Но виждам как всичките ми бивши съотборници започнаха кариери като треньори. Знам, че това може да се случи и на мен след известно време, защото изглежда всички искат да станат треньори. Нещо може да предизвика промяна в мен, също така. Възможно е характерът ми да се промени в някакъв момент.”

“Честно казано, не знам какво ще се случи за в бъдеще, но се надявам винаги да бъда част от Рома. Това е моето желание. Искам да помогна на клуба, в който прекарах по-голямата част от живота си. Бих бил много щастлив, ако мога да помогна на Рома по някакъв начин.

Можете да залагате на двубоите на Рома и на останалите италиански отбори в Bet365.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: кариера, Рома, Тоти, треньор