sbc-award2-1-300x300

Bet365 ще защитава титлата си на наградите на SBC

08.11.2016
bet365 affiliates

Излязоха номинациите за наградите на SBC – едни от най-уважаваните награди в индустрията на спортните залози.

Bet365, най-големият сайт за залози в света, ще защитава титлата си в категорията “Букмейкър на годината” на тазгодишните награди, след като беше включен в краткия списък на номинираните заедно със сайтовете Sky Betting and Gaming, Unibet, 10Bet и Pinnacle.

Базираният в английския град Стоук букмейкър е част също и в надпреварата за приза в категорията “Най-добър продукт за залози на живо“, като там среща конкуренцията на компаниите SBTech, InPlay Sports Data, Commologic, Metric Gaming и Optima.

Още един защитаващ титлата си шампион – Oddschecker – също влезе в списъка на номинираните за своята категория “Най-добър афилиейт“. Сайтът за сравнение на коефициенти се изправя срещу силната конкуренция от италианския афилиейт Superscommesse, европейският сайт за спортни прогнози bettingexpert, системата за резултати на живо FlashScore и порталът за конни надбягвания At The Races.

Андрю Маккарън, управляващ директор на SBC, коментира: “Това беше страхотна година за индустрията на спортните залагания – нещо, което дава своето отражение върху броя на номинираните. Качеството на всички е много високо, така че ще бъде безкрайно трудно за нас да изберем победителите.

Всичко на всичко, на наградите на SBC ще бъдат раздадени 14 приза и три награди за “Залата на славата”. Това ще се случи на 7 декември в зала, която се намира в комплекса на стадиона на Челси “Стамфорд Бридж”. Седем от общия брой на наградите ще бъдат подложени на гласуване сред обществото, а наградата за иновации ще се реши от специално жури, което включва повече от 20 изпълнителни директори на компании от сектора.

През миналата година, Bet365 бе избран убедително като букмейкър на годината, а предварителните очаквания са това да се случи и през тази година.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: bet365, SBC, Букмейкър на годината