bet365-15

bet365 Bonus Euro Fotbal

17.12.2016
bet365 affiliates

Bonus Euro Fotbal

Fantastica noastra oferta pentru pariuri cumulative pe fotbal european va ofera ocazia de a castiga un bonus de pana la 100% pentru pariuri cumulative pe cele mai importante ligi locale din Europa, precum si faza grupelor si etapele knock-out din Liga Campionilor.
Aceasta oferta se aplica castigurilor pentru pariuri cumulative inaintea evenimentului, cu 3 sau mai multe selectii pe tipurile de pariu Rezultat final sau Rezultat/Ambele echipe sa inscrie pentru Premier League din Anglia, Serie A din Italia, Primera Liga din Spania, Bundesliga 1 din Germania sau Liga Campionilor UEFA.
Bonusul nu se aplica in cazul in care optiunea Inchideti pariul a fost utilizata pentru a inchide in intregime miza. In cazul in care o miza a fost inchisa partial, bonusul se va calcula pe baza mizei active ramase iar bonusul maxim pe care il puteti primi este de 100.000€. Pariurile Sansa Dubla sau pariurile combinate cu bonusuri, cum ar fi Lucky 15 sau Lucky 31 nu se aplica pentru aceasta oferta.
Daca pariul dumneavoastra este castigator, vom adauga urmatoarele bonusuri la castigurile dumneavoastra:
Tip Pariu Bonus
3 selectii 5% Bonus
4 selectii 10% bonus
5 selectii 10% bonus
6 selectii 20% Bonus
7 selectii 30% bonus
8 selectii 40% bonus
9 selectii 50% bonus
10 selectii 60% bonus
11 selectii 70% bonus
12 selectii 80% bonus
13 selectii 90% bonus
14 sau mai multe selectii 100% bonus
Termeni si Conditii
Bonusul este valabil pentru pariurile cumulative simple inaintea evenimentului pe tipurile de pariu Rezultat final sau Rezultat/Ambele echipe sa inscrie pentru meciurile din Liga Campionilor UEFA, Premier League din Anglia, Serie A din Italia, Primera Liga din Spania, Bundesliga 1 din Germania sau A-League din Australia. Bonusul maxim este de 100.000€ sau echivalent in valuta. Bonusul Euro Fotbal nu se aplica pariurilor Sansa Dubla sau pariurilor combinate cu bonusuri, cum ar fi Lucky 15, Lucky 31 etc.
In cazul in care o selectie este amanata/rambursata, bonusul se va aplica totusi, dar valoarea bonusului va corespunde numarului real de selectii castigatoare. De exemplu, un pariu cumulativ cu 8 selectii in care 7 selectii sunt castigatoare si 1 meci este amanat va primi un bonus de 30% din castiguri.
Partea din castiguri aferenta bonusului va fi adaugata in contul dumneavoastra in termen de 24 de ore de la desfasurarea evenimentului din ultima selectie.
Acest bonus nu se aplica in cazul in care optiunea Inchideti pariul a fost utilizata pentru a inchide in intregime miza. In cazul in care o miza a fost inchisa partial, bonusul se va calcula pe baza mizei active ramase.
Daca termenii ofertei sau promotiei sunt incalcati sau exista dovezi ca un client sau grup de clienti au plasat o serie de pariuri care datorita unui bonus, castigurilor sporite, pariurilor gratuite, pariurilor fara risc sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, bet365 isi rezerva dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte si, la propria discretie, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite si pariurile fara risc sau pariurile plasate din bonusul depozit. In plus, bet365 isi rezerva dreptul de a impune clientului o taxa administrativa de pana la valoarea bonusului depozit, pariurilor gratuite, pariurilor fara risc sau castigurilor aditionale pentru a acoperi costurile administrative. De asemenea, ne rezervam dreptul de a solicita clientilor sa furnizeze documentele necesare pentru a ne asigura, la propria noastra discretie, de identitatea acestora inainte de a credita contul cu un bonus, pariu gratuit, pariu fara risc sau alta oferta.
Toate ofertele bet365 se adreseaza jucatorilor care pariaza ca o activitate de relaxare si, ca urmare, bet365 poate decide, la propria discretie, sa limiteze partial sau in totalitate eligibilitatea clientilor in cadrul promotiilor.
bet365 isi rezerva dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, la propria discretie. , 2016 bet365 bet365 bonus bet365 koeficenti Арсенал Атлетико Мадрид Байерн Мюнхен Барселона Баскетбол Бундеслига Висша лига Волейбол Григор Димитров Евро 2016 Коефициенти Кристиано Роналдо Ла Лига Ливърпул Лига Европа Лионел Меси Лудогорец Манчестър Сити Манчестър Юнайтед Мондиал 2018 НБА Надбягвания с хрътки ПСЖ Реал Мадрид Серия А Тенис Тотнъм Формула 1 Хрътки Челси Шампионска лига Ювентус бгбетс бет365 бет365 бонус бет365 залози бет365 регистрация залози новини прогнози футбол , 2016 bet365 bet365 bonus bet365 koeficenti Арсенал Атлетико Мадрид Байерн Мюнхен Барселона Баскетбол Бундеслига Висша лига Волейбол Григор Димитров Евро 2016 Коефициенти Кристиано Роналдо Ла Лига Ливърпул Лига Европа Лионел Меси Лудогорец Манчестър Сити Манчестър Юнайтед Мондиал 2018 НБА Надбягвания с хрътки ПСЖ Реал Мадрид Серия А Тенис Тотнъм Формула 1 Хрътки Челси Шампионска лига Ювентус бгбетс бет365 бет365 бонус бет365 залози бет365 регистрация залози новини прогнози футбол , 2016 bet365 bet365 bonus bet365 koeficenti Арсенал Атлетико , бгбетсф бет365 бет365 бонус бет365 залози бет365 регистрация залози новини прогнози футбол

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: