bet365

bet365 подаде планове за изграждане на нови съоръжения в Етрурия Valley

30.12.2016
bet365 affiliates

В Стоук-он-Трент базирани bet365 е подал планове за изграждане на съоръжение за обучение спортна зала и персонал в Етрурия Valley , тъй като компанията се готви да наемат най-много още 300 работници през следващите пет години.

Предложеното развитие, които също ще видите девет работни места, създадени, ще включва два тенис корта, две многофункционални спортни игрища и спортна зала за служителите да използват преди и след работа.

Той е настроен да бъде построен на съседен обект в рамките на Етрурия Valley по земя до Уейд керамика. спортни съоръжения за футбол, тенис, бадминтон и баскетбол Най ще бъдат отворени всеки ден от 8 ч до 23:00.

Том Айрес, консултант в групата на RPS , се казва в изявление на планиране: “Предложеното развитие ще предостави възможност за персонал, за да водят здравословен начин на живот. Тя ще осигури безплатни за използване съоръжения за спорт и обучение на около 2500 служители, работещи за bet365 в Стоук он Трент.

“Поради това има потенциала да направи значителен цялостен принос за здравето на местните хора, чрез намаляване на риска от големи заболявания, а също така има потенциал за насърчаване на изграждане на екип и повишаване на производителността на работното място. В допълнение, развитието ще осигури по-привлекателни за живот и работа на персонала, който ще помогне за насърчаване на психичното благополучие. ”

Изявлението продължава: “Bet365 е най-големият работодател в частния сектор в Стоук он Трент, ще допринесе с около 80 милиона £ ежегодно на местната икономика. Нарастването на бизнеса остава силен и прогнози за бизнеса показват, че bet365 ще работят около 2700 до 2800 служители в Стоук он Трент от 2022 г. ”

Стоук он Трент Северна MP Рут Smeeth приветства новото план експанзия на компанията, като казва: “. Продължаващия ангажимент Bet365 към града, трябва да се аплодира”

Само преди три седмици, bet365 победи Unibet, Sky Bet, Pinnacle и 10Bet да вземе вкъщи Букмейкър на годината

 

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: