618x345

България пад лудна по билетите за Лудогорец

16.09.2016
bet365 affiliates

Шампионът на България и участник в груповата фаза на Шампионската лига Лудогорец може да се похвали със страхотна активност в първия ден на продажба на пакетните билети за сблъсъците си от “Лигата на богатите”. Повече от 10 000 такива пакетни билета и за трите мача вече бяха изкупени от феновете на Лудогорец и българския футбол.

Ценните хартийки бяха пуснати днес сутринта, като днес такива можеха да си купят единствено тези, които имат членски карти на Лудогорец, членовете на фенклубовете, както и собствениците на билет от мача като домакин срещу Виктория Пилзен на стадион “Васил Левски”.

Още от първите часове след отварянето на касите се появиха първите по-сериозни опашки, но всичко вървеше нормално и без напрежение. Разградчани ще продължат с този тип ограничено предлагане на билетите и в утрешния ден, а от неделя вече продажбата става свободна и всички желаещи ще могат да си закупят пропуски за двубоите от най-популярния клубен турнир в света. Тогава ще бъде пусната в действие и възможността за взимане на билет от системата на Eventim.

Най-евтините пакетни билети за тези за секторите “Б” и “Г”, от които ще можете да гледате и трите двубоя срещу сумата от 125 лв. В същото време, за да гледате сблъсъците от сектор “А”, ще трябва да се бръкнете с 270 лв.

На двубоите на Лудогорец от Шампионската лига можете да поставяте залози в Bet365.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: Лудогорец, пакетни билети, Шампионска лига