shmaihel-lestar-bet365-odds

ШМАЙХЕЛ: ГОЛЪТ НА ЧУЖД ТЕРЕН НИ ДАВА НАДЕЖДИ

23.02.2017
bet365 affiliates

Вратарят на Лестър Каспер Шмайхел бе обявен за “Играч на мача” в първия двубой срещу Севиля от 1/16-финалите в Шампионската лига. “Лисиците” загубиха с 1:2, но запазиха шансове да продължат напред благодарение на гола, който Джейми Варди отбеляза на чужд терен. Самият Шмайхел изигра отличен мачът и направи няколко страхотни спасявания.

“Беше труден двубой. Ние играхме срещу един много добър отбор, но всички се раздадохме и направихме така, че да запазим надежда за реванша. Противникът е много силен и това, че загубихме с 1:2 го смятаме за добър резултат. Голът на чужд терен е изключително важен, сега ние ще бъдем в нашия дом и може всичко да се случи. Севиля отправи 22 шута или нещо подобно към нашата врата, но ние знаехме, че ще бъде трудно. Аз се намесих решително на няколко пъти важното е, че всички бяха на ниво и заслужават кредит на доверие”, заяви датчанинът.

Голмайсторът за Лестър Джейми Варди сподели: “Знаехме, че трябва да бъдем търпеливи срещу Севиля. Ние изчакахме да дойде нашия момент и се възползвахме. Те ни пресираха, а ние трябваше много бързо да търсим празните пространства, за да ги затрудним. Дани Дринкуотър ми поднесе топката като на поднос и аз я промуших в мрежата”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: