cska-sofia-bet365

ЦСКА-София изгони Головодов с мотив: Действията му са неморални и срамни

16.01.2017
bet365 affiliates

По всичко изглежда, че един от най-големите таланти на ЦСКА – Павел Головодов, е пред раздяла с ЦСКА-София. Ето какво написаха червените на официалния си сайт:

“В последната година и половина Павел Головодов е най-обгрижваното дете на „Армията”. Нашето огромно желание винаги е било да му помогнем да се развива като го предпазим от пороците, характерни за тази възраст. Опитвахме по всякакъв начин да го съхраним като психика и талант, за да може в трудния период, в който се намира, да се концентрира върху футбола, а същевременно да расте като добър и стойностен човек.

За съжаление насреща не получихме нищо. Нито професионално отношение към играта, нито ред в личния му живот. Пак направихме немалко компромиси в името на таланта му. Получавахме обещания и клетви, че всичко е било за последно, но отново и отново се сблъсквахме с добре познатите неща- драстично спаднала спортна форма и дузина груби нарушения на спортния режим. Не искаме да изпадаме в подробности и детайлно да описваме провиненията му и изявите му извън терена. Ще кажем само, че бяха неморални и срамни за футболист, носещ фланелката на ЦСКА.

След като видяхме, че с добро не става, логично с превъзпитателна цел взехме дисциплинарни мерки и му наложихме финансови санкции. И пак с идеята той да се осъзнае и посвети на футбола. За кратко Головодов загатна за промяна, върнахме го в отбора, но после старата песен си започна на нов глас.

Това е истината за нашето разочарование и феновете трябва да я знаят. Павел Головодов с лека ръка пропиляваше своя талант, а така загуби доверието на ръководството, треньорите и съотборниците си. Ние направихме всичко по силите си като клуб, но самият той явно не желае или му е трудно да изгради в себе си дисциплинираност и професионален манталитет.”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: