motogp-bet365

Хаотичният сезон 2016 в MotoGP дава мечти на новите пилоти

27.12.2016
bet365 affiliates

Двукратният Moto2 шампион Йоан Зарко вярва, че непредсказуемият сезон 2016 в кралския клас означава, че догодина той и останалите трима новобранци в шампионата могат да мечтаят за наистина впечатляващи резултати. Останалите трима мотоциклетисти, които ще се изправят за първи път срещу Валентино Роси и компания, са Йонас Фолгер с Yamaha, а Алекс Ринс и Сам Лоус ще карат съответно със Suzuki и Aprilia.

В MotoGP доминират заводските машини на Yamaha и Honda в периода 2011 – 2015 година, но миналата година бяха излъчени деветима различни победители, включително сателитните пилоти на Honda Кал Кръчлоу и Джак Милър, а Ducati и Suzuki също измъкнаха победи.

“Ще се старая да се адаптирам по най-добрия начин още от първите състезания. Мисля, че е важно да не спирам да мечтая и да не смъквам надеждите си. Миналата година беше много шантава и броят на победителите ме обнадеждава. Така че продължавам да мечтая – не се знае какво ни очаква”, заяви Зарко.

Той тества машината на Suzuki на “Мотеги” по средата на годината, но в крайна сметка догодина ще кара за сателитния отбор на Yamaha. Двукратният Moto2 шампион се качи на синия мотор за първи път във Валенсия през ноември, а частният тест на “Сепанг” седмица по-късно му даде нужната увереност.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: