inter-milano-bet365

Футболистите на Интер на заточение в клубната база

25.04.2017
bet365 affiliates
Футболистите на Интер бяха наказани с лагер в клубната база до края на седмицата след “неприемливото” поражение от Фиорентина в Серие в събота. От клубната управа също така подкрепиха старши треньора Стефано Пиоли, който според местните медии е подал оставка след мача във Флоренция, в който “черно-сините” допуснаха четири гола за 17 минути през второто полувреме при загубата с 4:5.

“След резултата в събота целият отбор е събран на удължен лагер. Начинът, по който беше допусната загубата от Фиорентина, е неприемлив за нашите фенове в Италия и в чужбина. Затова сме решени да сложим нещата в ред. Всеки един в клуба, от играчите до спортно-техническото ръководство, сега е концентриран върху работата си, за да постигнем максимално добри резултати до края на сезона”, съобщиха от ръководството на клуба.

Отборът ще остане на лагер до домакинския мач от калчото в неделя срещу Наполи. По време на сбора футболистите нямат право да напускат клубната база, където ще тренират, ще се хранят и ще спят.
Стефано Пиоли беше назначен за старши треньор през ноември на мястото на уволнения заради незадоволителни резултати след само 85 дни работа в отбора холандски спец Франк де Бур.

“Клубът изцяло подкрепя Стефано Пиоли и цялото треньорско ръководство. Пиоли дойде в Интер в труден момент и работата, която свърши в последните шест месеца с помощниците си е изключителна и заслужава уважение”, коментираха още от ръководството.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: