ferrari-formula-one_bet365

Ферари ще представят новия си болид на 24 февруари

20.12.2016
bet365 affiliates

По време на тазгодишната коледна среща на медиите и Скудерия президентът на Ферари Серджо Маркионе заяви, че отборът не е изгубил желанието си за победа, обобщавайки случилото се през изминалия сезон, и отправи поглед към следващия.

Новият болид на Ферари ще бъде представен на 24 февруари и както обясни техническият директор Матиа Биното, ще отговаря на новия технически правилник, съдържащ доста промени по аеродинамиката: “Ще видим доста по-бързи коли, които ще се представят по-добре в завои, при ускорение и спиране. Въпрос на време е ние, хората в Маранело, да построим такава кола. Тази година ни липсваше възможността да реагираме бързо. Догодина ще трябва да представим нови решения преди всички останали”.

Президентът Маркионе също обясни: “Отборът дава всичко от себе си и има огромно желание за победа. Претърпяхме сериозно преструктуриране и предпочитам да гледам към бъдещето по друг начин. Не съжалявам за решенията, които сме взимали, защото бяха добре премислени. Не трябва да променяме идеите си. Все още ни липсват доста неща, но отборът си е отбор и той не трябва да се променя. Работната ни практика вече не е същата, каквато беше през август – тогава Матиа Биното зае поста си. Организацията е различна и целта беше да стане по-спокойно. Затова, ако всичко работи както трябва, резултатите със сигурност ще последват”.

Шефът на отбора Маурицио Аривабене от своя страна благодари на феновете за търпението и обеща: “Ще направим всичко по силите си да не ви разочароваме”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: