ferrari-formula-one_bet365

Ферари искат промени от Фетел догодина или ще търсят заместник

22.12.2016
bet365 affiliates

Себастиан Фетел е посъветван да бъде по-спокоен през следващия сезон от президента на Ферари Серджо Маркионе. Германецът има договор с Ферари до края на следващия сезон, а Скудерия вече се оглеждат на пазара за пилоти.

“Няма смисъл за момента да се водят преговори с Фетел за подновяване на договора. Първо трябва да разберем дали той ще се чувства комфортно тук. Знаем, че Себастиан иска да печели с нас, но тази година записа само подиуми без победа. Ако му гарантираме наистина добра кола, ще искаме в замяна да бъде по-спокоен и по-малко развълнуван”, заяви Маркионе.

Забележките на президента на Ферари са вследствие и от действията на Фетел на пистата в разрез с радио съобщенията, които получаваше в Япония и Мексико. Междувременно Маркионе заяви, че Ферари вече са започнали проучванията си за състезателна двойка за 2018 година.

“Доволен съм от представянето на Райконен този сезон. Той ще се състезава и догодина, но след това? Дали ще предпочете да се откаже или иска още няколко години? Имаме двама световни шампиони и ще се постараем да им предоставим достатъчно добра кола. Тогава ще видим какво ще се случи догодина”, завърши президентът на Ферари.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: