ferario-spasov

Ферарио Спасов: “Направихме много добър мач”

20.05.2017
bet365 affiliates

Отзиви след срещата между отборите на Берое Стара Загора и Ботев Пловдив, завършила 2:1:
Ферарио Спасов, старши треньор на Берое:
“До гола за Ботев имахме доста ситуации, в които трябваше да поведем с 2:0. Това не ни достигна. Отборът бе преобразен днес след тежката загуба. Играчите искаха да направят този обрат, изразходваха всичките си сили, но тежкият резултат от първия мач не ни позволи да направим повече. Днес всичко се сведе до голямото желание на момчетата. Допуснахме един много нелеп гол, от който Ботев изравниха. Днес водещи бяха желанието и агресията у играчите и мисля, че днешният мач бе много качествен – с много положения и интересни ситуации.
Преди мача говорихме с момчетата, вярвахме, че можем да постигнем нещо в този мач. Имахме няколко момента, в които можеше да направим тежък живота за Ботев, но ги пропуснахме.
У мен никога не е имало напрежение за поста ми. Но е трудно да изградиш нещо в тежката обстановка и голямото текучество на играчи, което имаше през този сезон. Имам планове за новия сезон, които, ако ги осъществим, Берое ще изглежда много добре през новия сезон. Мотивиран съм да остана, защото знам какво трябва да се направи”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: