ronaldo brazil

Феномена обвини Капело за напускането си на “Бернабеу”

28.05.2017
bet365 affiliates

Бразилската футболна легенда Роналдо призна, че е бил принуден да напусне испанския колос Реал Мадрид против волята му. В интервю за бразилската версия на Фокс спортс бившият нападател на 5-кратните световни шампиони обясни, че отношенията му с Фабио Капело са били много лоши, защото италианският треньор е държал изключително много на спазването на въведените от него норми за теглото на всеки играч.

“Бях принуден да напусна против волята ми. Имах много проблеми с Капело. Дори да вдигнех 100 грама над нормата, той ме оставяше извън състава. По принцип съм доста толерантен човек, но това е футбол и 100 или 200 грама не винаги правят разликата. Важно е представянето на терена, а той не ме оценяваше или не мислеше за това, което мога да дам на отбора. Мислеше си, че когато нямам ден, играта ми се дължи на теглото ми”, каза Феномена в интервю за бразилската версия на Фокс.

“Отношенията ми с Капело ставаха все по-лоши с всеки изминал ден, а в крайна сметка всичко рухна. В такъв момент, когато треньорът има повече власт от футболистите, клубът трябва да се намеси и да вземе решение”, добави той.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: