cska-sofia-bet365

Треньорът на ЦСКА-София се закани: Насъбра ни се много и някой ще го отнесе

11.04.2017
bet365 affiliates

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори пред БНТ за всичко случващо се на “Армията” през последната седмица и какви са очакванията за развитието на отбора през следващия сезон.

“Във всеки мач през пролетта досега стояхме по-добре от съперника, но резултатът ни бяга, защото не успявахме да реализираме положенията си. Сега срещу Черно море най-после реализирахме повече, макар отново да имаше какво да се желае в завършващата фаза. Убеден съм, че рано или късно ще започнем да бележим много и нищо чудно някой съперник да го отнесе. Насъбра ни се много и трябва да излезе. Опитвам се да развия отбора, а през лятото ще е нужно да надградим с няколко нови играчи. И вече през следващия сезон очаквам ЦСКА да е много близо до титлата”, коментира Белчев.

“Очакванията към Каранга първоначално бяха да вкарва едва ли не по 3-4 гола на мач. Имах сериозен разговор с него в седмицата преди Черно море, а най-хубавото е, че се разписа. Той няма и тежка травма, каквито съмнения имахме първоначално. Разчитаме на него и се надяваме да става все по-полезен. Фернандо има голяма амбиция да бъде полезен на отбора”, добави наставникът.

“Аз бях най-ядосаният човек след загубата от Лудогорец. Но като пропускаме и като съдията е сбъркал, какво повече можем да направим. Старая се да държа играчите далеч от това, което се пише за клуба. Искам да се абстрахират от всичко и да слушат само това, което казва ръководството, футболът в България на моменти се приема като война. Опитвам се да убедя играчите, че това е удоволствие, а не постоянна битка”, завърши специалистът.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: