hristo-stoichkov-bet365

Стоичков хванат натясно, изобличиха го в лъжа

14.03.2017
bet365 affiliates

Носителят на “Златната топка” за 1994 година Христо Стоичков бе хванат натясно в ефир от своите колеги в мексиканската телевизия “Унивижън”. Единственият български футболист, триумфирал с трофея от Шампионската лига, коментира симулациите във футбола и категорично заяви, че не ги одобрява и че никога не е опитвал да победи със симулация.

Камата бе толкова уверен в думите си, че на няколко пъти подкани колегите си в студиото: “Намерете ми една дузпа, която съм изкарал със симулация. Намерете ми, де!”, повтори Стоичков. Колегите му обаче изпаднаха в луд смях, защото очевидно си бяха “написали домашното” и се бяха подготвили добре да хванат родната легенда в капан.

На видеостената до образа на емблематичния българин се завъртяха кадри от двубоя между Барселона и Борусия (Дортмунд) от далечната 1994-а година, в който Модерния ляв видимо симулира, за да си изкара дузпа срещу германския отбор. Ицо обаче не се даде и продължи: “Гледайте долу, гледайте в краката!”. Колкото и да гледаме обаче, симулацията на Камата е повече от очевидна.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: