hristo-stoichkov-bet365

Стоичков обяви състава си за мача срещу легендите на Барселона

15.08.2017
bet365 affiliates

След като от Барселона обяви футболните величия, които ще пристигнат в Стара Загора за титаничния сблъсък на 20-и септември между отбора на каталунците и този на Христо Стоичков, Камата също разкри какъв ще бъде съставът, с който ще се изправи срещу легендите на испанския гранд.
След месец на градския стадион в Стара Загора редом до носителя на “Златната топка” ще застанат едни от най-великите български футболисти, прославили страната ни в цял свят. В отбора на Стоичков и приятели ще се включат големи имена и легенди от “града на липите” като Ивко Ганчев, Васил Драголов и Мюмюн Кашмеров. Бившите съотборници на Стоичков от САЩ ’94 ще бъдат водени от Красимир Балъков, Емил Костадинов, Наско Сираков и Йордан Лечков, следващото поколение ще бъде представено от Димитър Бербатов и Мартин Петров, а в треньорския щаб попаднаха легендите Димитър Пенев, Петко Петков и Христо Бонев.
Отборът на Стоичков: Ивко Ганчев, Стоян Колев, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Емил Кременлиев, Елин Топузаков, Ивайло Йорданов, Гошо Гинчев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Илиян Илиев, Бончо Генчев, Дончо Донев, Александър Томаш, Костадин Видолов, Христо Стоичков, Наско Сираков, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Емил Костадинов и Петър Михтарски.
Мачът е на 20-и септември на стадион “Берое”, гр. Стара Загора. Началото е в 20:00 часа.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: