levski-sofia-bet365-odds

Спас Русев: Наско е прав! Във футбола няма вчера, а само утре

08.03.2017
bet365 affiliates

Босът на Левски Спас Русев даде интервю пред Блиц, в което засегна всички важни теми около “сините”. Бизнесменът разкри подробности и за срещата с ветераните, която се състоя снощи.

– Г-н Русев, каква е истината за вчерашната ви среща с ветераните на клуба?
– Планирах тази среща още през август м.г., непосредствено след като приключи Общото събрание на Левски. Още тогава отправих покана за вечеря към легендите на клуба. За съжаления срещата на няколко пъти се отлагаше заради моите ангажименти. В понеделник се върнах от чужбина и във вторник вечерята се състоя.

– Вярно ли е, че по време на вечерята сте обсъждали бъдещето на Левски?
– Не. Идеята на срещата бе да изкажа моето уважение и респект към легендите на клуба, които години наред са радвали поколения фенове.
Вечерята премина отлично.

– След вечерята Наско Сираков заяви, че е очарован от срещата си с Вас. Означава ли това, че помежду Ви е имало различия?
– Ние различия с Наско Сираков не сме имали.

– Ще поканите ли Наско Сираков в ръководството на клуба?
– Не. Такива разговори с Наско не сме водили. Със своите познания и опит, Наско винаги е добре дошъл да подпомогне съществуваващия управленски екип. “Герена” е неговият втори дом!

– Къде гледахте дербито Левски – ЦСКА?
– Гледах го на Френските алпи, където бях на ски. Имах голямо желание да гледам тази футболна среща. Домакините ми инсталираха специален сателит, на който успях да проследя двубоя.

– Какви са впечатленията Ви от мача?
– В такива мачове изключително важна е победата! Тя е важна за всички, които обичат Левски.Победата е важна и за бъдещето на клуба. В тази връзка мога да Ви кажа, че споделям мнението на Наско Сираков, който казва, че във футбола няма вчера, а само утре!

– Как се отрази треньорската рокада на Топузаков с Митов?
– Положително. Убеден съм, че Левски ще побеждава с новия треньор.

– Оставате ли собственик на Левски?
– Акциите на клуба продължават да са в касата на Левски. Поне до този момент не съм чул да се е появил сериозен инвеститор, който да пожелае да придобие акциите.

– При какви условия ще предостъпите акциите си?
– Само при условие, че се появи солиден инвеститор, който има подкрепата на всички фенски организации. Всичко останало са спекулации.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: