glasgou-reindjers-bet365

Смъртни заплахи за Нийл Ленън

14.08.2017
bet365 affiliates

Мениджърът на Хибърниън – Нийл Ленън, е получил смъртни заплахи в социалните мрежи след победата на “зелените” с 3:2 при гостуването срещу Рейнджърс от Висшата лига на Шотландия в събота. Полицията вече разследва заплашителните съобщения, които призовават към това Ленън да бъде “убит” или “застрелян”, съобщават медиите в Единбург.
46-годишният северноирландски мениджър на столичани също ще бъде разследван от властите заради обидни жестове, отправени към публиката на “сините” по време на срещата на стадион “Айброкс” в Глазгоу.
Противопоставянето на запалянковците на Хибърниън и Рейнджърс е на политическа и религиозна основа. Повечето от феновете на столичани са католици, докато голяма част от запалянковците на “сините” са протестанти.
Бившият футболист и мениджър на шампиона Селтик – Нийл Ленън, беше наречен “малък терорист” от привърженици на Рейнджърс.
Ленън получи куршуми в плик по пощата през 2011 година, а около 12 месеца по-късно в дома му имаше изпратен пакет с бомба, заради което бяха арестувани и осъдени двама човека.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: