petar bos

Скучен финал, Манчестър Юнайтед не ме впечатлиха, заяви старши треньорът на Аякс Петер Бос

25.05.2017
bet365 affiliates

Старши треньорът на холандския Аякс Петер Бос заяви, че финалната среща в Лига Европа снощи му се е сторила доста скучна. Манчестър Юнайтед победи неговия отбор с 2:0 и вдигна трофея за първи път, както и си гарантира участие в Шампионската лига през следващия сезон.
Но искам да отдам дължимото на съперника ни и да ги поздравя с победата. След като са ни победили, значи повече са заслужавали. Макар че аз лично не съм впечатлен от този Манчестър Юнайтед като игра.
Реално нямаше истински голови моменти и за двата отбора. Първият гол падна след рикошет, иначе нашият вратар беше заел добра позиция. Второто попадение пък дойде след меле. Ние не бяхме достатъчно добри в нито една зона на терена, което помогна на противника. За нас това е много полезен опит, защото отборът е млад. Ако успеем да го съхраним, догодина ще бъдем още по-силни.
Манчестър Юнайтед ни превъзхождаше в опита си и физическата подготовка. А и след този ранен за второто полувреме втори гол за нас стана много трудно, защото Юнайтед наредиха всичките си играчи зад линията на топката и това ни създаде огромни трудности да правим атаки и голови ситуации.
Разочаровани сме, защото искахме да победим. Но си тръгваме с високо вдигнати глави. Мисля, че и феновете ни трябва да са доволни, защото проведохме една добра кампания в Лига Европа, а запалянковците се забавляваха”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: