horhe-sampaoli-bet365-odds

САМПАОЛИ: НЕ ПОСТИГНАХМЕ РЕЗУЛТАТА, КОЙТО ИСКАХМЕ

23.02.2017
bet365 affiliates

Треньорът на Севиля не бе съвсем доволен от победата с 2:1 над Лестър в първия 1/8-финален сблъсък между двата тима в Шампионската лига. Наставникът е разочарован от многото пропуски пред вратата на съперника и от допуснатия гол, който може да има голяма тежест в реванша.

“Бяхме по-добрият тим и създадохме десет положения, но не постигнахме резултата, който искахме. В същото време от една възможност съперникът ни вкара гол. Заслужавахме нещо повече. През второто полувреме пропуснахме пет чисти ситуации. Лестър обаче е отбор, който знае как да се възползва от своите шансове. Идеята бе да играем с четрима в предни позиции, които да сменят местата си. Не е лесно да създадеш толкова положения срещу подобен противник. Все пак в Шампионската лига всяка победа е важна. Съжаляваме само, че е с толкова малка преднина”, заяви Сампаоли.

Един от най-добрите играчи за Севиля в срещата Стеван Йоветич сподели: “Ние сме отбор, който търси гола. Срещу Лестър имахме много възможности, но ги пропуснахме, а в турнир като Шампионската лига трябва да имаш добра успеваемост. Това беше един много деликатен мач и ние го знаехме. Лестър е добър отбор, който се представя добре в Шампионската лига. Те се справиха добре и спорът остана неразрешен.”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: