klichko-bet365

Антъни Джошуа- Не съм перфектен, чакам Тайсън Фюри

30.04.2017
bet365 affiliates

Не съм перфектен, чакам Тайсън Фюри пред тези 90 хиляди души на Уембли, заяви новият шампион в супертежка категория Антъни Джошуа

Антъни Джошуа се самопровъзгласи за най-голямата британска спортна звезда и най-голямата звезда в професионалния бокс, след като снощи в 11-рундов мач в супертежка категория.
“Надявам се, че всички са щастливи от това, което показах. Искахте шоу, надявам се, че ви е харесало. Много съм щастлив, защото все пак това е Владимир Кличко. А аз го победих. Кличко е легенда в нашия спорт, аз го уважавам безкрайно. За мене беше чест да се боксирам с него и да спечеля, заяви щастливият шампион.
“Знам, че дори и да спечелих, не съм перфектен. Все още нямам място в световния боксов пантеон. Аз съм още много млад и има над какво да работя. Сега се надявам на мач с Тайсън Фюри. Нека дойде, ще го победя и него, заяви увереният Антъни Джошуа.
“Чакам мач с Фюри! Нека да дойде и да го направим пред тези 90 хиляди души. За тях ще бъде удоволствие, а за мене още повече да се видим един срещу друг на ринга, заяви още новият супер-шампион.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: