guardiola-manchester-city-pep_3408830

Пеп поясни: Няма да се оттегля в следващите години и никога няма да бъда президент на Барса

05.01.2017
bet365 affiliates

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола разясни думите си отпреди няколко дни, когато в интервю за NBC заяви, че е “към края на кариерата си” и “процесът на неговото сбогуване с футбола вече е започнал”. Сега испанецът уточни, че обича работата си и няма намерение да се оттегля в следващите години, като просто няма намерение да остане в професията, когато вече е на 60.

“Казах в интервюто, че няма да бъда треньор, когато съм на 60 години. Но, момчета, сега съм на 45. Няма да се оттегля след две или три години. Обичам работата си и смятам, че съм на перфектното място, на което да я върша. Започнах да играя футбол като момче, прекарах кариерата си на терена. Искам да направя и нещо друго в живота си. Но това няма да стане през следващите три, четири, пет, шест, седем години. Казах само, че няма да ходя на тренировки на 60-65 години, но не мисля още за отказване”, поясни Пеп.

Гуардиола коментира и твърдението на Фабио Капело, че намерението му да се оттегли от треньорството е свързано с желанието му да се кандидатира за президент на Барселона. “Ще му кажа, че никога няма да бъда президент на Барселона. Жерард Пике ще направи това.”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: