rostov-bet365

Парите от ШЛ спасиха Ростов

30.12.2016
bet365 affiliates

Хитът в руския футбол за 2016 година Ростов вече е относително стабилен финансово. Това разкри заместник губернаторът на Ростовска област Игор Гусков. Той обясни, че благодарение на приходите от участието в Шампионската лига, клубът е успял да се разплати с футболистите си и да погаси всичките си дългове.

“Към днешна дата Ростов няма никакви дългове. Играчите получиха в пълен размер премиите си за влизането в групите на Шампионската лига. От УЕФА на няколко етапа пристигнаха пари, които се полагат за участието в турнира. Остава по сметките на клуба да постъпят още 2 млн. евро”, сподели Гусков.

В същото време бившият вицепрезидент на Ростов Александър Шикунов заяви, че към много от футболистите на тима има сериозен интерес както от Русия, така и от чужбина.

“Руски клубове искат да привлекат Сослан Джанаев, Дмитрий Полоз и Александър Ерохин. Сесар Навас може да се върне в Испания и да приключи кариерата си в Сегунда дивисион, но е по-вероятно да доиграе сезона в Ростов. Кристиан Нобоа има предложения от Мексико, Катар, Китай и ОАЕ. Много сериозни клубове следят Сердар Азмун, очаквам през януари да пристигнат и конкретни оферти”, каза Шикунов.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: