koloezdene-bet365

Памбос Агапиу закрива велопохода “Не на наркотиците”

08.09.2017
bet365 affiliates

На 16 септември /събота/ град Сандански ще бъде домакин на няколко събития, част от проекта “Стани независим. Бъди свободен”, насочен срещу зависимостите, съобщиха от общинската управа. Той се осъществява съвместно от община Сандански и община Банско с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.
Официалното откриване на проявите на 16 септември ще бъде в 10:00 часа. Половин час по-късно ще започне лекоатлетически крос, а в 11:00 часа ще бъде даден старт на велопоход “Не на наркотиците”. Изненадата за всички участници ще бъдат Памбос Агапиу и танцьорите от “Памбос Денсинг Център”. Те ще се включат в заключителната част на велопохода на 16 септември от 18:00 часа на пл. “България” под мотото “Сандански танцува”. Два часа безгрижие, забавление и гарантирано веселие очакват жителите и гостите на града, обещават организаторите. Програмата ще предложи завладяваща музика и танци, представления и открит урок по салса, воден от самия Памбос Агапиу. Всеки посетител ще има възможност да обогати танцовата си култура и умения, докато се забавлява.
“Тази година за своеобразен финал на колопохода “Не на наркотиците” сме подготвили за всички участници и за жителите и гостите на града танци, коментира инициативата Людмила Караиванова, директор на дирекция “Образование и култура” към община Сандански. Ще предоставим на децата една чудесна и по-различна алтернатива на спорт, тъй като танцуването е едновременно забавление и физическа активност. Желанието на община Сандански е да насърчава младите хора да спортуват и да участват в различни форми на сценични изкуства, които носят ползи за здравето и за цялостното личностно развитие. Така децата ни ще прекарват по-малко време пред компютъра и ще се намали риска от други опасни за здравето практики. Идеята ни е с танци и музика да се заредим с хубаво настроение и емоция за старта на новата учебна година”, допълва Караиванова. Събитието ще е и своеобразен подарък към учениците и техните родители за началото на учебната година.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: