alvaro-dominges-bet365

Отказалият се Домингес заплаши Борусия (М) със съд

08.12.2016
bet365 affiliates

Бившият испански национал Алваро Домингес директно обвини медиците на Борусия (Мьонхенгладбах) за здравословните си проблеми, заради които обяви, че прекратява кариерата си едва на 27-годишна възраст. Защитникът има проблеми с гърба и обясни, че не иска да стане инвалид. Той дори се закани, че може да заведе съдебен иск заради това.

“Лекарският екип на Борусия изобщо не е на нивото за топ отбор”, оплака се той пред Marca.

“Такова нещо никога нямаше да ми се случи в Испания, продължи Домингес. – Имам болки в гърба още от февруари 2015 г., които с всеки изминал ден ставаха по-сериозни. В същото време обаче докторите ми казваха, че няма никакви проблеми. В един мач срещу Вердер (Бремен) издържах в нормално темпо само до 20-ата минута, след което до края на двубоя нито можех да скоча, нито да се затичам”.

След това футболистът решил да не се доверява повече на лекарите в Борусия и заминал на преглед в Мадрид. “Видяха ме и казаха, че проблемът е много сериозен”, продължи Домингес.

От Гладбах отговориха на обвиненията. “Разбираме колко емоционален е Алваро в този момент, но мога да кажа, че нашият медицински щаб направи всичко възможно да му помогне”, заяви мениджърът на клуба Макс Еберл.

“Имам добри адвокати в Германия и още обмислям какво да правя. За мен не е толкова важно да спечеля накакво си дело. Просто искам всичкид а разберат истината”, завърши Алваро Домингес.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: