naskar

Оспорвана битка за четвърто място на рали България между Стратиев, Ангелов и Владимиров

21.05.2017
bet365 affiliates

Оспорвана битка за четвъртото място в генералното класиране се заформи след деветата отсечка “Бялата вода 2” на рали България. В нея са замесени местният ас Тихомир Стратиев с навигатор Здравко Попов, Мирослав Ангелов/Недялко Сивов, и двамата с Пежо 208 R2, и Станислав Владимир/ Чавдар Събев с Опел Астра. След етапа Стратиев е четвърти, на 13.7 сек след него е Ангелов, а Владимиров е с още 2.7 сек назад.
В 9-ата отсечка най-бърз бе Владимиров, който записа 9:25.0 мин и бе шести в общото подреждане за етапа. Пред него пети бе Игнат Исаев с навигатор Милен Илиев със Ситроен DS3 R3 Max. Той продължава да бъде най-предно класиралият се български пилот в генералното класиране, като заема третото място. Далеч пред него са Ягис Авджъ с навигатор Бахадир Гюсенмез с Пежо 208 R5 и Бурак Чукурова/Ведат Бостанджъ с Шкода Фабиа R5.
Един от фаворитите за победата Пламен Стайков с навигатор Давид Кварацхелиа (Мицубиши Лансър Ево 9), който във втората отсечка спука 2 гуми, завърши втори в деветата отсечка и е на 16-о място в общото класиране.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: