niki-mitov-bet365

Николай Митов: “Няма да обвиня футболистите”

28.05.2017
bet365 affiliates

Николай Митов (старши треньор на Левски):
“Първа минута – гол, пак не влизаме в мача. Поздравявам съперника, заслужена победа, имаме още много работа да вършим. Цяла седмица говоря, че трябва да сме концентрирани. Ако има несигурност, да изритваме топката напред. Това, което не сме правили по време на тренировките, ни се получава.
Играем слабо, очевидно е, но към момента това са ни възможностите. Представянето ни не е това, което искам да виждам, но бях наясно с това още с идването. Оставих четиримата футболисти с изтичащи договори, за да видя какво е нивото на останалите. Не може да се заблуждаваме с една победа, че сме добре, защото това не е така.
Много се насъбра и на феновете. Нормално е, когато загубиш с 0:3, да има недоволство. Не искам да коментирам ситуацията за Европа, но принципно всичко трябва да се знае предварително.
Няма да обвиня футболистите пред медиите, не е в мой стил. Оставам, тъй като имам договор за още една година. Не съжалявам за нищо. Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя. Имам здрава психика и търпение, нямам пораженческо мислене.”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: