Вземете актуализации направо на мобилния си телефон
Нашата живо мача Сигнали услуга ви позволява да се поддържа актуална с действието на футбол и тенис с участието си избрал мач, отбор или конкуренция.

Сигналите се изпращат директно на мобилното ви устройство и можете да изберете вида на уведомленията, които искате да получите. Тези варианти включват:
Футбол – Цели, замени, Жълти и червени картони, Първо полувреме Резултат, Full Time Резултати, дузпа и Наказание Пропуснати. Екип специфични сигнали могат също така да бъдат определени за една седмица или за целия сезон.
Тенис – Начало на срещата, като краен резултат, Игрални Резултати и Set резултати.
След като сте инсталирали на bet365 App, моля уверете се, че да позволи известия за предаване на вашето устройство, когато бъдете подканени. Придвижване към съответния купон за минута или екип, който бихте искали да следват, след това превъртете надолу до раздела на живо мача Сигнали и да направи избора си. Алтернативно, като изберете един мач през секцията На Живо, можете да изберете да получавате сигнали, докато събитието е На Живо.
Направете избора си на сигурно място в знанието, че bet365 ще ви държи в крак с дата с всички важни действия в цялата избрания от Вас мач или турнир.

За да въведете, всичко, което трябва да направите е да RT нашия чуруликане и следвайте @ bet365 на Twitter; и ще отидат в нашата случайна лотария.

– Всички правилни записи ще отидат в един жребий и победителите ще бъдат избрани да получат чифт билети, за да видите Футбол Ramble на живо.
– Участниците трябва да следват @ bet365 на Twitter.
– Участниците трябва да разполагат с напълно потвърдени bet365 сметка, за да претендира награда.
– едно влизане за клиент, конкуренция.
– bet365 си запазва правото да откаже или да оттегли награди по своя преценка (например, ако един потребител е заподозрян в създаването на множество акаунти в Twitter, за да въведете състезания).
– Моля, уверете се, че си туит може да бъде видяна от bet365 (не можем да видим мненията от Защитени сметки).
– решение на bet365е окончателно.