franko-vaskes-sevilia-bet365-odds

Насри: Варди е измамник! Трябваше просто да доиграе този мач като мъж

16.03.2017
bet365 affiliates

Халфът на Севиля Самир Насrи определи голмайстора на Лестър Джейми Варди като “измамник” заради конфронтацията между двамата, довела до червен картон за французина  в 74-ата минута на 1/8-финалния реванш между двата отбора. Според Нарси английският национал е подвел главния рефер Даниеле Орсато, симулирайки че е получил удар с глава от своя съперник.

За мен той е измамник. Ако беше чужденец, английските медии щяха да го нарекат измамник. За мен той е такъв. Печелиш с 2:0, изиграй мача като мъж. Не бяха по-добри от нас, но водеха с 2:0 и щяха да се класират, така че просто трябваше да доиграят този мач. Един национален футболист няма нужда от това. Трябва да гледа имиджа си. Той го направи, и то добре. Мислех, че английските футболисти са по-твърди. Той беше този, който се доближи до лицето ми. Изненадан съм, но трябваше да помисля и да не реагирам. Аз обаче съм мъж. Имаше фаул и след това той ме блъсна и каза “Какво правиш?”. След това се приближи до лицето ми. Това се случи”, заяви Насри.

Самият Варди отговори на този упрек с кратко изявления: “Не съм измамник и никога не съм бил. Това е всичко, което имам да кажа по този въпрос.”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: