Новини на живо директно на телефона ВиСъздайте си своя страница
Нашата страхотна услуга Мулти Екран Ви позволява да си избирате събитията На Живо в bet365, които да виждате, според Вашите лични предпочитания.
За да използвате тази услуга, изберете Много Събития от секция На Живо

и след това натиснете Добави Събития, за да започнете. Всеки спорт е отделно и може да комбинирате до 12 събития наведнъж, за да си създадете страница На Живо.
Особености:
Разглеждате достъпните събития На Живо, за да изберете любимите за Вас.
Добавяте всички събития от един спорт с едно натискане.
Следите много резултати докато срещите са На Живо.
Гледате Пряко Предаване или използвате Мач На Живо, избирайки за всяко отделно събитие.
Възможност за настройка на изгледа на страницата, промяна на брой колони, различен размер на прозореца за Пряко Предаване или Мач На Живо, както и смяна между тях.
Възможност за гледане на Пряко Предаване или Мач На Живо, докато следите другите събития от секция Мулти екран.
Премахване на всички събития и избор на нова страница.
Това не е всичко! Предлагаме и Бърз Залог, за да може да правите Вашите залози по-бързо.
Достъпен е както за Едно Събитие така и за Мулти екран, като може да включвате Бърз Залог в горната част на Фиша и да избирате предпочитана сума. За да заложите, изберете пазар и коефициент, и след това натиснете Заложи на показалото се прозорче.
С тези чудесни новости Вие ще се наслаждавате на залози На Живо както никога до този момент.
Услугата Новини на Живо Ви позволява да следите събитията по футбол и тенис за избрания от Вас мач, отбор или състезание.
Новините се изпращат директно на Вашия мобилен апарат и може да изберете кои новини да получавате. Възможноститеса:

Футбол – Голове, Смени, Жълти и Червени Картони, Резултат на Полувремето, Краен Резултат, Отсъдена Дузпа и Пропусната Дузпа. Може да изберете и новини за определен отбор за един кръг или целия сезон.
Тенис – Начало на Мача, Краен Резултат, Край на Гейм и Край на Сет.
След като инсталирате Апликацията на bet365, трябва да позволите получаването на известия на Вашия апарат. Отидете в първенството на отбора или мача, който желаете, след това отидете по-долу в поле Новини на Живо и там ще може да направите Вашия избор. Или, ако изберете мач от секция На Живо, може да изберете да получавате новини, докато срещата е На Живо.
Направете Вашия избор и бъдете сигурни, че bet365 ще Ви държи винаги в течение на всичко важно по време на целия мач или турнир.bet365