niki-mitov-bet365

Митов: За да се направи отбор, трябва да се рискува

17.05.2017
bet365 affiliates

Георги Дерменджиев, Лудогорец: “Получи се отворен мач и футболистите играха по-свободно. Концентрацията им бе на високо ниво и контролираха голяма част от мача. Те изиграха много тежък сезон и има моменти, в които мотивацията не е на високо ниво, но само констатирам това, без да правя забележки. Левски също имаше положения, а ние успяхме да вкараме нашите голове. Резултатът ни удовлетворява.
Когато си освободен психически и всичко е сигурно, всеки иска да играе. Първенството отива към своя край, така че аз ще реша кой ще играе срещу ЦСКА-София. Радвам се, че има желание от страна на футболистите. Все иска да играе и на финала, а това ще бъде един много труден мач. Ще трябва да го изиграем много умно. Преди това има мач с ЦСКА-София”.

Николай Митов, Левски: “Добре започнахме, но допуснахме грешка за първия гол и бяхме неориентирани при втория. Върнахме един и държахме инициативата, но опитността и класата на Лудогорец спечелиха мача. Те създават и вкарват. Ние се надигравахме с тях и мисля, че това е пътят. Когато една къща се бутне и се гради нова, не бива да се заблуждаваш от една победа. Искам да видя момчетата за следващия сезон и да изградим добър отбор. Първата ни работа е именно това. За да се направи отбор, трябва да се рискува”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: