levski-sofia-bet365-odds

Митов задържа Лукин на “Герена”

07.03.2017
bet365 affiliates

Новият треньор на Левски Николай Митов иска да задържи защитника Сърджан Лукин на “Герена”. Договорът на румънеца изтича през лятото, но наставникът вече е настоял пред ръководството контрактът на румънеца да бъде удължен.

Сърджан, който бе привлечен в началото на миналата година, бе несменяем титуляр през лятото. След това обаче той постоянно бе преследван от контузии. Заради това през есента бе на терена едва три мача. В негово отсъствие Александър Александров и Димитър Пиргов оформиха добър дует. През зимната пауза Лукин счупи костица на стъпалото и “сините” го бяха отписали. Румънецът обаче се възстанови по-бързо от очакваното. И заради лавината от травми през пролетния полусезон, той започна като титуляр в гостуването на Дунав (2:2) и срещу ЦСКА (2:1).

Качествата на Лукин са били оценени от Митов. Треньорът възнамерява да налага него и Давид Яблонски до края на кампанията. Със сигурност и двамата ще започнат срещу Берое, тъй като Александров и Пиргов се възстановяват от травми. Първият има проблем с глезена, а вторият с адукторите.

На този пост Митов разполага още и с шведа Симон Сандберг – в момента обаче и той лекува контузия на коляното. По всичко личи обаче, че през лятото “сините” ще пробват да се разделят с него. Александър Александров също е с изтичащ контракт и още не е подновен.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: