ludogorec-bet365

Милко Георгиев: Очаквам отново провокация от Лудогорец

28.05.2017
bet365 affiliates

Очакваме провокации от Лудогорец на предстоящия търг във вторник, заяви администативният директор на “червените” Милко Георгиев. След победата с 3:0 срещу Левски той добави, че няма причина Стамен Белчев да напуска клуба.
“Не искам панаири, но очаквам отново провокация от Лудогорец. Няма как собственикът на Лудогорец да участва с три фирми и да казва, че няма нищо общо. Колегите от Нова телевизия го разкриха. Не може да се подиграва и да обяснява, че това не е неговото ЦСКА. Той беше председател на Надзорния съвет на същото това ЦСКА. Имаше възможност, да го беше спасил. Това са хора без грам, чест и достойнство. Очаквам всичко от тях. Лудогорец с кой отбор игра онзи ден финал за купата на България? Не говорят, че са играли с Металик Сопот. А Етър? Само ЦСКА бил не знам си кво и не знам си що. Защо участват с три фирми? Искат да унижават и да се гаврят. Аман от провокатори. Аман!”, каза той.
На журналистически въпрос дали Стамен Белчев ще остане треньор на отбора, Георгиев отговори: “Не сме поставяли друг въпрос. Още зимата обявихме, че работим в дългосрочен план. Той показа вече, че може да работи”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: