kosoko-bet365

Косоко: Не знам какво е бъдещето ми

21.07.2017
bet365 affiliates

Омар Косоко все още не е сигурен дали ще остане в Ботев Пловдив. След победата с 4:0 над Бейтар Йерусалим той заяви, че “канарчетата” са му подали ръка в труден за него момент, но все още не мисли да губи времето си с мисли за бъдещето. Това означава, че той най-вероятно ще играе и срещу Маритимо, след което ще прецени дали да подпише с отбор от Турция, или да продължи да играе в Ботев.
“Беше много трудно. Играхме много добре на контраатака, играхме със сърце и свършихме отлична работа. Беше трудно, но се борихме, играхме добре и имахме и късмет. Не сме очаквали да вкараме 4 гола. Ако някой ни беше казал преди мача, нямаше да повярваме. Искахме просто да минем в следващата фаза. Всички е защитавахме заедно и играехме напред заедно, играхме като отбор. Понякога съм ядосан, защото не вкарвам гол, случват се такива неща. Бях твърде мотивиран и се изнервих, защото не вкарах гол.Затова и получих жълт картон. Важното е, че спечелихме. Искам да се извиня на всички мои съотборници”, каза той.
“Аз просто искам да играя, не знам какво е бъдещето ми. Аз само искам да играя, Ботев ми подаде ръка в труден момент. Смятам, че правя добри неща. Не искам да губя време с мисли за бъдещето ми. Ние знаем името на съперника си, но не знаем нищо за играта му. Тепърва ще се запознаем с отбора на Маритимо. Когато бях млад, не играех така. Сега обаче имам повече опит и мисля трезво”, добави Косоко.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: