mesut-ozil-arsenal-bet365-odds

Йозил: Трябваха ми само 3 минути, за да откажа 100 млн. паунда

17.04.2017
bet365 affiliates

Халфът на Арсенал Месут Йозил е отклонил изключително примамлива оферта от Китай. Това разкрива самият германски национал в автобиографията си, част от която бе публикувана в Daily Mail”.

“Предложението от Китай дойде миналото лято, но то беше направо абсурдно. Китайците бяха готови да ми платят 100 млн. паунда за 5 години. Това беше сума, която излизаше извън рамките на въображението ми. Въпреки всичко, ми трябваха не повече от 3 минути, за да откажа. Когато агентът ми ме попита какво ще правим, му казах: “Има много време до края на кариерата ми. Все още искам да печеля трофеи с Арсенал. Нямам желание да играя в Китай, независимо за какви пари”. Така въпросът беше решен”, разказа Йозил.

В книгата той запознава феновете си и с друга любопитна случка. От служители на Арсенал Йозил е научил, че президентът на Китай Си Дзинпин е негов голям почитател и дори се е свързал с клуба, за да помоли за фланелка на халфа с автограф. “Всъщност той искаше фланелката да е на Германия, а не на Арсенал. Още същия ден куриер дойде да вземе подаръка от дома ми”, спомня си звездата на “топчиите”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: