andres-iniesta-barselona-real-madrid-bet365-odds

Иниеста: Предпочитах да играя 10 минути за Барса, отколкото повече за друг отбор

28.12.2016
bet365 affiliates

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста вижда дълъг футболен път пред себе си, въпреки че през пролетта ще навърши 33 години. Магьосникът от Фуентеалбийя се надява да подпише нов договор и след време да се пенсионира на “Камп Ноу”. “Мисля, че отказването ми от футбола е далеч във времето. Не зная какво ще правя след това, но бих предпочел да е в Барса”, довери Сан Андрес в интервю за клубния сайт.

“Надявам се да играя само и единствено за Барса. Когато започваш, никога не знаеш докъде можеш да стигнеш. Имах за цел да триумфирам в Барса. Имаше и трудни моменти. Понякога предпочитах да играя 10 минути за Барса, отколкото повече минути за друг отбор. Издържах и успях да постигна още много”, сподели номер 8 на каталунския тим.

“Какво да посъветвам по-младите? Всеки човек е различен. Сега футболната общественост се е променила много. Много е важен характерът, който имат момчетата и техните родители. Убеден съм, че хората, които работят тук на Ла Масиа, имат ясни идеи за бъдещето”, каза още Иниеста.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: