ilian-iliev-bet365

Илиан Илиев: “Изиграхме двубоя тактически правилно”

01.08.2017
bet365 affiliates

Мнение на старши треньора на Верея (Стара Загора) Илиан Илиев след победата с 1:0 над Етър в мач от третия кръг на Първа футболна лига:
“В предния мач допуснахме абсурдни грешки в защита срещу Черно море (б.а. 0:4). Обсъдихме ги и ги анализирахме. Сега бяхме по-подредени, не правихме непредизвикани грешки, както се казва.
Трябваше да се успокоим, имаше напрежение от предния мач. Програмата ни не е лесна. Нямахме победа, а сега ни предстоят срещи с Левски и Лудогорец. Това натискаше малко футболистите.
Доволен съм, че изиграхме двубоя тактически правилно. Имахме ситуации още първото да поведем, но не ги реализирахме. Радвам се, че в края все пак успяхме да отбележим гол. Предвид важността на този двубой, трябва да поздравя футболистите за характера. Стиснаха зъби и играха дисциплинирано срещу противник, който също беше притиснат и това си личеше.
Малко ни писва игрови ритъм и самочувствие. Постигнахме първа победа, спечелихме трите точки и това ни дава малко повече спокойствие.Тази седмица наблегнахме на защитата и си свършихме добре работата в дефанзивен план. Трябва да работим и в завършващата фаза, допускаме много неточности. Трябва да гледаме повече и към вратата на съперника, да пресираме противника по-напред, Но всяко нещо с времето си. Първо трябва да си възвърнем самочувствието и постепенно да надграждаме.
Трябва да вземем още поне двама души, надявам са да имаме опции, защото не разполагаме с кой знае какви финансови възможности. Търсим задължително още един вътрешен халф, като цяло основно трябва да подсилим полузащитата.
Предстои ни мач срещу Левски. Срещаме отбор, който се подсили добре кадрово, но игрово все още не е доволен от състоянието си. Ще се подготвим добре и се надявам да измъкнем нещо. Левски в много мачове не са били добре, но публиката ги води, името помага, а имат и добри футболисти”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: