%d0%b1%d0%b5%d1%82365-%d0%bd%d0%b0-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be-bet365

“Добави, Swap или премахване на залог” … bet365 пусна “Edit Bet” функционалност

08.01.2017
bet365 affiliates

Независимият онлайн букмейкър bet365 пусна своя нова функция “Edit Bet”, която дава възможност на клиентите да “добавят, заменят и премахват избора на залог” от своите залози преди мач и На Живо.

В стремежа си да засили пазарните си възможности за избор, функцията Edit Bet ще бъдат направени видими в рамките на фиш функционалност на букмейкъра веднъж своята “Cash-Out” опция е живо, като по този начин позволява на bet365 клиенти да променят залози по никакъв начин те искат” (натиснете тук пълно описание bet365).

Букмейкърът информира, че функцията Edit Bet може да се използва от клиентите си, за да “наруши спокойствието прави акумулатори” преди мачове са започнали или докато те са в игра. Освен това, новата функция може да се използва за единични залози, където играчите могат да “допълнително разменят или повишават селекции”.

Веднъж активирана, клиентите, които използват функцията Edit Bet ще бъде даден нов фиш оценяват по Cash-Out цена на bet365 mobile за да се отрази живи шансовете на пазара / игра. 

Освобождаване на новата функция в рамките на своята спортни залагания продукт, управление bet365 продължава да се съсредоточи върху развитието в къщата като букмейкъра има за цел да се диференцират в силно наситена онлайн пазара за залози.

Подобряване в игра за избор на клиентите и повишаване на гъвкавостта на потребителя в рамките на пазарите се явява точка на действие за промишлените оператори . През май 2016 г. Ladbrokes в партньорство с Playtech и Openbet технологии стартира своята “Edit My Асса” функция позволява на потребителите да променят или подобряват акумулаторни залози.

По време Ladbrokes ще се поставя етикет на новата функция като “индустрия промени играта”.

 

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: