berbatov-anglia-visha-liga-odds-bet365

Димитър Бербатов: Избрах Керала Бластърс заради Рене Мюленстийн

05.09.2017
bet365 affiliates

Българският нападател Димитър Бербатов даде интервю пред индийската версия на сайта Goal.com. Той говори за трансфера си в Керала Бластърс и за ролята на треньора Рене Мюленстийн.
“Големият фактор бе треньорът. Говорихме по телефона и той ми обясни, че би искал да работи отново с мен. Знаейки как той гледа на футбола, това не беше трудно решение. Разбира се, клубът показваше, че ме иска много, постоянно говореше с моя агент, демонстрираше ни уважение и това бе достатъчно да ме убеди, че трябва да приема това предизвикателство в тази нова лигаФ, заяви Димитър Бербатов.
“Ще работим заедно за трети път, той ме познава много добре и знае как обичам да играя футбол, от какво се нуждая в тренировките, за да се чувствам добре и да бъда в най-добрата форма за моите години. Спечелихме някои трофеи заедно, така че се надявам да донесем такъв и на КералаФ, добави още той.
“Да работиш със Сър Алекс е чудесен начин да учиш за футбола, да прихванеш победния манталитет и съм сигурен, че Рене е напълно подготвен за предизвикателствата пред него.
Когато пълниш стадиона всеки път с повече от 50 000 зрители, тогава трябва да им даваш нещо специално. Винаги опитвам да играя красив футбол, винаги искам да побеждавам и ще дам всичко от себе си да го правя с моя нов отборФ, завърши Димитър Бербатов.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: