grigor andi muri - bgbets

Григор Димитров: “От много дълго време не бях побеждавал на “Ролан Гарос” и много исках да спечеля днес”

28.05.2017
bet365 affiliates

Григор Димитров изрази задоволство от представянето си на старта на Откритото първенство на Франция по тенис.
Поставеният под номер 11 Димитров се справи категорично с представителя на домакините Стефан Робер с 6:2, 6:3, 6:4 и записа първа победа на “Ролан Гарос” от 30 май 2013 година, прекъсвайки серия от три поредни ранни отпадания в Париж.
“Трябваха ми няколко гейма, за да свикна. Условията бяха добри и това ми помогна да покажа хубав тенис. Много исках да спечеля днес. От дълго време не бях побеждавал тук. Исках да бъда конкурентен, да играя силно. Тренирах добре. Трябваше да изчистя главата си от всякакви притеснения. Мисля, че играх на ниво. Имах някои колебания в последните турнири, но защо да не се представя добре тук, както беше в началото на сезона. Именно на големите турнири се показва характер. Доволен съм от тази победа и от старта си на “Ролан Гарос”, каза Димитров.
“Знам какво е да играеш срещу представител на домакините и да бъдеш фаворит. Това беше един добър тест за мен. Познавам се със Стефан от доста години, приятели сме, тренирали сме заедно. Но аз бях концентриран единствоне върху спечелването на мача.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: