toto-volf-bet365

Волф за избора на нов пилот: Интересът на отбора е пред личния

23.12.2016
bet365 affiliates

Мерцедес няма да правят компромиси и винаги ще поставят интереса на отбора пред личния, обеща Тото Волф. Това ще важи и при избора на новия им пилот, който ще заеме мястото на Нико Розберг.

Сребърните стрели спечелиха трета поредна титла при конструкторите и пилотите – две на името на Люис Хамилтън и една на Нико Розберг. Сега имат тежката задача да изберат заместник на новия световен шампион, който реши да се оттегли от Формула 1.

Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че името на новия съотборник на Люис Хамилтън ще бъде обявено в началото на 2017 година и при избора няма да се правят компромиси с ценностите на отбора, защото именно благодарение на тях тимът от Бракли е шампион: “Вървейки напред, ние няма да спираме да се водим преди всичко от интересите на екипа. Тази философия е по-голяма от всеки сезон или една личност. Тя помогна на една скромна група да стигне до победата и да е изискана дори в загубите си, гладна за нови предизвикателства и гъвкава под напрежение; никога доволна от статуквото и винаги търсеща подобрението. Ценностите ни са основата, на която стъпват трите световни титли. Затова няма да направим компромис и в началото на 2017, когато тръгваме на битка за четвъртата”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: