eduard-iordanesku-cska-sofia-efbet

Велизар разкри трансферната политика на ЦСКА-София и заяви: Загубата от Левски не е тежка

10.03.2017
bet365 affiliates

Бившият футболист на Миньор, Марек, ЦСКА и Металург (Донецк) Велизар Димитров, който в момента е главен скаут на ЦСКА-София, разкри каква е трансферната политика на червените.

“Ако някой ви каже, че селекцията в даден отбор е приключена, значи има нещо сбъркано. Никой няма да се откаже от добри футболисти. Ако има такъв, който да отговаря на качеството и условията на ЦСКА, със сигурност ще бъде привлечен. Имиджът на ЦСКА в последно време беше малко поразклатен. Хората, с които работим се убеждават много бързо, че ние сме по-различни и може да се работи с нас”, коментира Димитров, който бе гост на откриването на шестото издание на училищния турнир за деца “Кока-Кола”.

Главният скаут на ЦСКА-София бе попатин дали клубът може да привлече някое по-сериозно попълнение.

“Изключено, има много време до лятото. В момента не е моментът да се правят спекулации, имаме си добър отбор с добри футболисти, от тях зависи кой ще остане в отбора и кой ще бъде продаден. Това е идеята, да играят голям футбол и ЦСКА да им бъде една спирка”, конкретизира Димитров.

Относно поражението от Левски, той разясни: “Не бих казал, че загубата е тежка. Тя е неприятна, особено когато е от вечния съперник, но ние имаме добра база и основа, върху която да стъпим, и отборът ни набира скорост. Със сигурност е добър и е по-добър от този на вечния противник. Хубавото е, че имаме момчета, с които можем да надграждаме. Мачове и дербита се губят постоянно, така че това не е големият проблем. За нас важното е да направим силен отбор, който да радва привържениците”, допълни Велизар Димитров.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: