botev-plovdiv-bet365

Ботев Пловдив взе отношение по думите на Милко Георгиев

29.05.2017
bet365 affiliates

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе днес с обръщение, което гласи:
ПФК Ботев (Пловдив) желае да вземе отношение относно думите на административния директор на ЦСКА-София г-н Милко Георгиев, изречени пред представители на медиите след двубоя на “червения” отбор срещу Левски. Думи, в които бе засегнат и най-старият футболен клуб в България.
В годините Ботев е демонстрирал толерантно отношение и уважение към всички клубове, в това число и ЦСКА. Считаме за белег на висока култура и отговорност публични изявления по даден казус да се правят след детайлно запознаване с фактите по него.
В случая от думите на г-н Георгиев прозира абсолютно липса на информираност, поради което се обръщаме към него с молба да не въвлича името на Ботев в несъстоятелни и неприемливи спекулативни изказвания.
През лятото на 2010 г. Ботев започна участието си в Югоизточната “В” група, след като Металик (Сопот) се вля с прекратяване в Ботев, а Ботев запази своята автентичност. Свидната нам история и верните привърженици останаха в активите на Клуба, където вярваме, че ще бъдат завинаги.
Въпросната 2010-та е една от най-скъпите години в 105-годишната ни история, защото с безкористните и задружни усилия на много ботевисти, Ботев успя да оцелее в един от най-трудните моменти на своето съществуване. Това вля много енергия в “жълто-черното” семейство и сплоти редиците ни.
Поради всичко това, е особено неприятно да слушаме подобни спекулативни и издаващи ниско ниво на информираност изявления, когато същите идват от представители на клубове, имащи претенциите да бъдат знаменосци на българския футбол”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: