bet365-39

Бонус за Футбол

18.12.2016
bet365 affiliates

Нашата фантастична Euro Soccer акумулатор оферта ви дава шанс да спечелите бонус до 100% върху акумулатори на най-добрите местни лиги в Европа заедно с груповата фаза и елиминациите на Шампионската лига.
Тази оферта важи и за възвръщаемост на предварително мач акумулатори от 3 или повече селекции на Full Time Резултат или Резултати / И двата отбора ще вкара гол пазари за английската Висша лига, италианската Серия А, испанската Примера дивисион, Немска Бундеслига 1 или Шампионската лига.
Бонусът няма да се прилага, когато залог е напълно осребрени. Когато залогът е частично осребрени, бонусът ще бъде изчислена на базата на останалите активни клада и максимален бонус, който можете да получите е € 100,000. Двоен шанс залози или комбинирани залози с бонуси като Lucky 15 е или Lucky 31 не се прилагат за тази оферта.
Ако залогът ви е успешно, ние ще добави следните бонуси към печалбата Ви:
Bet Type премия
Тройни 5% бонус
4-гънки 10% бонус
5-гънки 10% бонус
6-гънки 20% бонус
7-гънки 30% бонус
8-гънки 40% бонус
9-гънки 50% бонус
10-гънки 60% бонус
11-гънки 70% бонус
12-гънки 80% бонус
13 гънки 90% бонус
14-гънки и нагоре 100% бонус
Правила и условия
Отнася се прави предварително залози за мачове акумулаторни върху резултат на пълно или Резултати / и двата отбора ще вкарат гол пазари за UEFA Champions League, английската Висша лига, италианската Серия А, испанската Примера, немската Бундеслига 1 или австралийски А-Лига мачове. Максималният бонус € 100.000 или еквивалент в друга валута. Бонус за Футбол не се прилага за двоен шанс залози или комбинирани залози с бонуси като Lucky 15-те години, Lucky 31’S т.н.
Ако всички селекции са отложени / нищожен тогава бонусът ще продължава да се прилага, но процент бонус добавената ще отразява действителния брой на успешни селекции. Например, акумулатор на 8-кратно с 7 победители и 1 отложен мач ще получите 30% бонус за възвръщаемост.
Бонус част от печалбата Ви ще бъде добавена към Вашата сметка в рамките на 24 часа от окончателния си избор като играе.
Този бонус няма да се прилага, когато залог е напълно осребрени. Когато залогът е частично осребрени, бонусът ще бъде изчислена на базата на останалите активни клада.
Когато някое от условията на офертата за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, направени от клиент или група от клиенти, които поради бонус депозит, подобрени плащания, безплатни залози, рискови безплатни залози или друга промоционална оферта водят до гарантирана печалба за клиента, независимо от резултата, независимо дали самостоятелно или като част от група, bet365 си запазва правото да си върне бонус елемент на такива оферти и в тяхното решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен и свободен риска залози или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи една административна такса на клиента до стойността на бонуса, безплатния залог, безплатен залог риск или допълнителното плащане за покриване на административните разходи. Ние си запазваме правото да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за нас, за да бъдат удовлетворени в наше усмотрение относно самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, безплатен залог риск или оферта в сметката.
Офертите на bet365 са предназначени играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое усмотрение.

Правила За контакти bet365 Въпроси Разумно Залагане Условия & Условия

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: